Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sword Art Online 2. évada, ez...

Sword Art Online 2. évada, ez igaz?

Figyelt kérdés

Böngészés közben találtam

http://www.youtube.com/watch?v=2HaQp3Y0CIM

2013. júl. 14. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg hivatalos bejelentés nem volt, addig találhatsz akármit neten. Amúgy ahogy hallottam ugyan olyan bukás a történet többi része mint a második történetszál.
2013. júl. 14. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. júl. 14. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Én meg úgy hallottam, hogy a folytatás sokkal jobb, mint a gagyi első pár kötet, amiből az első évad készült.
2013. júl. 15. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Maga az első játék volt alapra a legjobb, elcseszték. Most visszamennek 20x más játékba... eléggé ismétlés. Sőt alap a ggo egy logikai buktatóval kezd szóval..
2013. júl. 15. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első játék volt a legsz*rabb. A második a leg mmorpgsebb, csak hát halál unalmas és béna volt, nem használták ki.
2013. júl. 15. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Logikai fail hegyek akkor is, bele olvastam mik leszenk a következő arcokban és ugyanúgy visszaesés lesz a többi mint az AO-volt. Leg mmorpg-sebb volt? háát.. így se tudtunk meg sokat a játékról... és valami iszonyat sablon szenvedős volt az az arc.
2013. júl. 15. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A sao mint játék annyi volt, hogy ölj csak karddal és skin nélkül?? Az aloban meg voltak fajok,kasztok, képességek, stb. Azt meg írtam ,hogy attól még nem lett jó, sőt, nagyon rossz volt.
2013. júl. 15. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy dolog, a többi sem lesz különb addig amíg a világot vagy a játékot nem mutatják be. Szvsz az egész anime első 2része jól indult aztán valami szenvedés lett az egész, sima szappanopera két vér gagyi szereplővel. Az is tény hogy abban igazat adok hogy a történetileg az első játék is egy nulla volt. Főleg az a gagyi "csavar" a végén. De a második is ilyen sablonos mentsük meg a királylányt dolog lett..
2013. júl. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!