A SAO (Sword Art Online) -hoz hasonló anime-ket tudtok mondani?
A SAO hoz hasonló animéket szeretnék kérni tőletek :)
UI:. Nem érdekel hogy szerintetek mekkora szar, én beleszerettem az egész SAO-ba ^^
Én nem mondanám szarnak , csak egy végtelenségig lebutított dolog , ami komoly animének indult és egy kliséhalmaz shounen fight lett belőle.
.hack//-ek
tales of -ok
Ragnarok
"Igaz még nem indult el, de legkésőbb nyárvégén/ősz elején megindul a Gun Gale Online, azaz a GGO ami a SAO folytatása. Olvasgass utána egy kicsit, főleg hogyha beleszerettél a SAO-ba, mert akkor már a trailerek és az előzetes képek is érdekelni fognak."
Na jött megint a "japán" gyerek , és újfent hülyeségeket magyaráz . Be sincs jelentve még semmi , hogy futna ...
Amúgy ahhoz képest akkora prónak mondod magad , meg jössz a "200ak profi anime tanácsával" , még a szezonokkal sem vagy tisztában .
Úgy volt aw x sao , meetingen bejelentik de nem tették . Amíg ekkora kereslet van a fancuccokra hülyék lennének újat indíttani.
(A japán szót macskakörömbe tetted. Erre csak ennyit mondanék: Rasszista bunkó.)
Az hogy a nyugati országok elrendeltek maguk közt szezonális beosztásokat az egy dolog. Azonban Japánban akármikor indítanak új animét. Akármelyik hónap akármelyik napján. A bejelentés Japánban pedig már megtörtént, legalábbis olyan szinten, hogy az indulás az augusztus-október időszakban lesz. De konkrét dátum nincs az igaz.
(És már megmondtam. Ha valami bajd van azzal amit írtam, vagy a kilétemmel azt írd meg abba a 10 oldalas "ez melyik anime" témába ahol elkezdtük. Ne írogasd ki mindenhová hogy "a japán gyerek", meg ne írogasd hogy "jön a 200as japán tanácsával". Ha ezekkel valami bajod van, akkor ne olyan kérdéshez írd őket "mellékes megjegyzésként" amihez semmi közük, hanem vissza a kezdő témába! Remélem sikerült felfognod miről beszélek. Ha sikerült, teljesítsd! Amíg nem vagy képes teljesíteni, addig az csak azt bizonyítja, hogy híjján vagy az érettségnek.)
Félreérted , egyátalán nem vagyok rasszista , imádom az ázsiakat nem csak a az animék miatt .. , hanem főként a kultúrájuk miatt , sőt az afro amerikaiakat is imádom , mivel szeretem a rapkultuszt . Egyszerűen azért tettem idézőjelbe mert még mindig nem hiszek neked .
Ha bejelentették volna , nem lett volna 2-3hónapja ez a tömeghiszti az offline meeting után . De mondom ha okos vagy akkor egy igazoló link és elismerem hogy igazad van .
A másikmeg amíg az utolsó csepp yen-t kinem facsarták a projectből hülyék lesznek újat kezdeni , főleg hogy ahogy hallottam a legjobb szál az első volt ... szóval ennél csak még lejjebb lesz .
Egyébként ahmon veled élvezet vitatkozni , egyik legjobb vagy itt fórumon akivel összevesztem . (többi elég hamar fel adta ) Your Turn .
Ez tény. A rasszista jelző részemről is túlzás volt.
A bejelentés pedig 1 hete történt, de csak animés körökben. Mármint úgy értve hogy olyanok körében akik animékkel dolgoznak. A nyilvánosság felé ha jól tudom nem lesz rendes bejelentés, hanem egyszerűen csak megindítják az animét.
Lejjebb nem igazán lehet. Ugyanis a legtöbb anime gyártó cég figyelembe veszi a hibákat ha folytatást akarnak csinálni. Konkrét infót én sem tudok, de a rengeteg leszólás miatt szerintem tanultak a SAO-ból hogy mit javítsanak. Mind írói/történeti, mind kivitelezési szempontból. Vagy leglábbis remélem hogy tanultak.
Utolsó soraidat pedig illenék megköszönnöm. Már ha nem szarkasztikus dicséretnek szántad. Mondjuk. Az embernek nem kell feladnia ha igazat mond. Ha hazudik, akkor abba tényleg belefárad, nem akar belőle problémát. Tudom hogy egyszerűbb lenne ha letudnám azzal, hogy beismerem hogy hazudtam. De az lenne a hazugság, ha hazt mondanám hazudtam.
"Mármint úgy értve hogy olyanok körében akik animékkel dolgoznak. A nyilvánosság felé ha jól tudom nem lesz rendes bejelentés, hanem egyszerűen csak megindítják az animét."
Nos pont ezért nem hiszek neked , ez így kb 0 , találgatás ... ha volt ilyen akkor te honnan tudnál róla , ha meg tudsz róla akkor mégis kellett publikusnak lennie ami nem volt , mert akkor kint lenne minden nagyobb animés oldalon . Szóval ez így elég paradoxon :D
Amúgy annyi ilyet hogy csak úgy hasraütésre indíttanak egyet nem hallottam .. nyári anime guideban minden esetre nincs benne . ( [link] )
"ha meg tudsz róla akkor mégis kellett publikusnak lennie"
Nem. Nem kellett. Én animékkel dolgozom. Kiadóm van. Erről én is értesültem publikálás nélkül. Mi szakmabeliek továbbadjuk egymás közt a belső híreket, és aki akarja nyilvánosságra hozza, aki akarja nem. Én most azzal hogy itt leírtam, azzal félig-meddig (hiszen egy fórum-szerű oldal igazából nem nagyon "nyilvánosságra hozás") publikálom a dolgot.
"Amúgy annyi ilyet hogy csak úgy hasraütésre indíttanak egyet nem hallottam .. nyári anime guideban minden esetre nincs benne . ( [link] )"
Mint mondtam, ezeket a bizonyos "szezonokat" csak nyugaton hozták létre. Azt nem tudom hogy a nyugati sugárzásba mikor teszik be. De a TV Tokyo adásába pár hónap múlva bekerül. Japánban az animéknél nincs szezon. Főleg nem évszak szerint. A japán tv adók kedvük, illetve szerződés szerint össze-vissza random módon indítják el az animék sugárzását. Függetlenül az évszaktól, ünneptől, katasztrófáktól, stb.
Ez a hasraütéses módszer pedig nem ritka. A Rurouni Kenshin is így indult. Meg volt határozva a megjelenés 3-4 hónapos időintervallumra, konkrét időpont nélkül, aztán egyszer csak bedobták a tv-be. Sőt konkrét napra pontos dátum még a DB és az SM esetében sem volt, de még a Jeanne D'Arc (igaz az nem feltétlenül anime) esetében sem volt konkrét időpont. Nem volt pontos időpont a Kaichou wa Maid-sama-nál, az Ookami to Koushinryuu-nál, és a Kanokonnál sem. Egészen pár nappal az adásba kerülés előttig nem lehetett tudni a felsoroltak közül egyiknél sem a pontos dátumot. Csak hirtelen elkezdték leadni a reklámokat hogy pár nap és kezd.
Bele kavarodtál a saját hülyeségedbe barátom :D
Annó 2éve kb fél évre előre tudtuk hogy jön a maid-sama is , Kenshin meg a DB-t talán még elhiszem , db lassan 30 éves szóval ... Meg "nyugati sugárzás" ? Jó hogy az eredeti japán tv verzió alapján készülnek a feliratok , az eredeti vetítés napján , Sőt élőben steamen még lehet is online őket nézni .
Meg szakmabeliek ? Mutass valamit amivel bizonyítod , mert így ez csak duma ... Ha te tudod akkor publikálva kellene lennie .... ha te értesültél .. akkor más is és réges rég hírdetnék ..
Mivel úgy se fogod semmivel tudni bizonyítani , kíváncsi leszek rá .. mert azért kicsit vicces hogy pont te , pont itt , tudsz egy olyan infót ami elvileg még nem publikus mert neked van valamid . De ha te tudsz róla akkor "más szakmabeli" nagyobb fejes is .
Egyébként jól emlékszem a Madoka is így járt .. jó kis thriller , felkapkodták , azt a folytatásra azóta várunk .. és 3 és fél év után elvileg szeptemberben fog jönni . Róla lehúzták az összes bőrt .
De mondom rohadt kíváncsi leszek hogy jönni-e fog amikorra mondod , szóval ne tűnj el a fórumról .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!