Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A SAO (Sword Art Online) -hoz...

A SAO (Sword Art Online) -hoz hasonló anime-ket tudtok mondani?

Figyelt kérdés

A SAO hoz hasonló animéket szeretnék kérni tőletek :)

UI:. Nem érdekel hogy szerintetek mekkora szar, én beleszerettem az egész SAO-ba ^^

2013. jún. 23. 19:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát elég rosszul saccoltad , saonál féléve olyan tömeghiszti volt aa-n hogy megfagyott a szerverük mert annyian hisztiztek hogy késik a heti failfest.
2013. jún. 28. 01:13
 32/35 anonim ***** válasza:

És mi lesz a válaszod, ha nem jön idén?P

Elhalasztotta az anime nagy tanács vagy mi...

2013. jún. 28. 09:15
 33/35 anonim ***** válasza:

Az animenagytanács által elhalasztott Gun Gale Online arc alapján készített Sword Art Online II: Phantom Bullet a 2014 -es tavaszi/nyári szezonban kerül indításra

[link]

2014. febr. 1. 19:25
 34/35 Griff05 válasza:

1x a SAO októberben elkezd felkerülni a magyar anime oldalakra.

2x a SAO nem sz*r egy kiváló szerelmes, harci és tragédia anime jaj bocsi nem vetted észre ne nézz animét tudatlan.

3x igen szeretném ezt privátban folytatni.

4x sok dolog van amiről nem tudsz én még azt is tudtam h 2 kötetes a SAO.

5x én egy kritikus vagyok Tokyoban még conokra is elmentem veled ellentétben na meg itt van az h én naponta beszélek manga írókkal.

2014. jún. 8. 01:38
 35/35 petux2000 válasza:
2014. júl. 5. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!