A SAO (Sword Art Online) -hoz hasonló anime-ket tudtok mondani?
A SAO hoz hasonló animéket szeretnék kérni tőletek :)
UI:. Nem érdekel hogy szerintetek mekkora szar, én beleszerettem az egész SAO-ba ^^
De kicsit utána néztem , a Maid sama 8 hónappal a vetítése előtt már kint volt neten ( [link] ), az első része eredeti vetítése pedig a japán wikipédia az angol wikipédia az AniDB és a MAL szerint is 2010 április elsején volt .
Szóval ha a maid samaban hülyeséget mondtál , így egyre jobban azt gondolom hogy megint csak teszed a mindent tudót :)
Látom megint félreértettél :)
A te értelmezésed szerint ez már megcáfolna, azonban én nem azt mondtam amit te levettél, így leírom egyszerűbben.
Te azt vetted le, hogy az általam felsorolt animékről nem volt infó, csak bedobták őket a műsorba. Nem!
Én arról beszélek, hogy amiket felsoroltam, azoknak a naprapontos dátuma nem volt publikálva előre. Belinkeltél egy több mint fél évvel a megjelenése előtti infót a kaichou wa maid-sama-ról. De én nem látom hogy említenék napra pontosan hogy április 1.
Te úgy értetted hogy megjelenés előtt nincs sok infó. Nem! Én úgy értettem, hogy a napra pontos dátumot, rengetegszer nem közlik. A kaichou wa maid sama-nál is 2009-ben csak annyit lehetett tudni, hogy majd 2010 tavaszán. És egészen 2010 márciusig, rengeteg oldal rengeteget találgatott, mindenféle időpontot lehetett találni rá a neten. De egy sem állította biztosra az április 1-et.
Ugyanez van most a GGO-nál is. Megmondták hogy lesz! Megmondták, hogy augusztus és október között jön! Ettől többet nem tudni. Illetve ez így nem igaz. Rengeteg mindent tudni. Az új story-ról, a változásokról, vannak trailerek és screenshotok is. Google ad rengeteg találatot ezekre.
És egy utólagos megjegyzés. Szakmabeliként még mindig röhejesnek kell találjam, hogy olyan oldalak információival akarnak a nyugatiak érvelni, mint a wiki, az anidb, vagy a mal.
Miért nem lehet privát üzenetben tovább osztani az észt.
Vagy a kérdésre válaszolni?
"Ugyanez van most a GGO-nál is. Megmondták hogy lesz!"
Oké , annyi a bajom hogy még mindig semmi infót nem lehet találni róla . Kint lenne megint vagy félévvel elöbb hogy tudjanak a fanok hisztizni egy sort hogy milyen jó lesz .
Szerintem az évben már biztos hogy nem lesz , meg úgy őszintén .. ha lesz se érdekel , első évadban hatalmasat csalódtam minden téren . Másodikat biztos nem fogom nézni .
De azért kíváncsi leszek hogy amikorra mondod jön-e xd
"ahmon, megint csak eljáratod magad, nem lesz semmiféle bejelentés, mert már a sao is sz*r volt."
Az egy dolog , folytatása szerintem biztos hogy lesz , csak még bőven nem tudni és nincs bejelentve (ezen ment a vita) .
Amekkora hypet kapott tuti lenyúzzák róla a 25.ik bőrt is.
Érdekes, sehol semmi hír róla, csak az egész világon te tudod egyedül...
Nem tudom mit akarsz elérni ezzel a hazudozással, nyári szezonos animek között nem volt ott, tehát augusztus kilőve, a második évadokat meg jóval a szezon előtt beszokták jelenteni, szóval ősz is kilőve.
"Késznek már készen van a GGO! Minden rész kész van már! Tehát igazából a folytatás már megvan. Csak arra kell várni, hogy adásba is dobják. Infromációk szerint ez augusztus-október időszakban lesz."
Nos ha dobsz egy bármilyen infót , vagy igazoló linket hogy tényleg (egyátalán bejelentették) , elhiszem . Multkor írtad , Maid-Sama is be volt jelentve 8hónappal , az a "ggo rég kész van " így elég .. kevés magában . Ha meg be lenne jelentve megint körül hisztiznék a műméjer főszereplője miatt.
Nos akkor lemondom nektek újra! Mostmár hátha sikerül felfognotok:
Amiket ide írok azok JAPÁNRA érvényesek! Japánban nincsen ilyen hülye "szezon-rendszer", és ha nem akarják akkor nem jelentik be előre! Most sem fogják bejelenteni! Az első időpont amikor lehet majd tudni valamit az adásba kerülési időről, az kb 1 héttel adás előtt lesz, amikor elkezdik a JAPÁN TV-KBEN reklámozni! A listák amiket olvasgattok a NYUGATI kijöveteleket tartalmazzák! Azokon a bizonyos listákon szereplő animék augusztusi megjelenése a nyugatra vonatkozik. Japánban nagy valószínűséggel már legalább 2 héttel az ott látható időpont előtt elkezdik adni. A Japánban lévő indulásról azért nem találni ilyen óriási listákat, mert Japánban nincs szezonális összeállítás, hanem az év 365 napján akármelyik nap akármelyik órájában elindítják, BEJELENTÉSTŐL FÜGGETLENÜL! Japánban az animék kb 25-30%-át NEM jelentikbe, NÉPSZERŰSÉGTŐL FÜGGETLENÜL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!