Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A SAO (Sword Art Online) -hoz...

A SAO (Sword Art Online) -hoz hasonló anime-ket tudtok mondani?

Figyelt kérdés

A SAO hoz hasonló animéket szeretnék kérni tőletek :)

UI:. Nem érdekel hogy szerintetek mekkora szar, én beleszerettem az egész SAO-ba ^^

2013. jún. 23. 19:34
1 2 3 4
 21/35 ahmon ***** válasza:
Illetve NEM CSAK én tudok erről! Hanem szinte minden más JAPÁNBAN animékkel és mangákkal foglalkozó szakember. Egyszerűen csak van bennünk annyi tartás, hogy nem publikáljuk a dolgot! Kb 3000 ember tudhat arról, hogy a GGO mikor fog kijönni (természetesen csak ezt a pár hónapos behatárolást). Részemről az hogy itt leírom, egyáltalán nem publikálás, mert ezen az oldalon bármiféle információ kitétele, úgy is csak pár lényegtelen emberkéhez jut el.
2013. jún. 27. 14:20
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja hogy már szakember vagy és pont te vagy a 3000-ben aki tud róla és mi lesz ha nem lesz augusztustól-októberig, sőt még az idén sem? Arra is van már valami meséd?
2013. jún. 27. 14:24
 23/35 anonim ***** válasza:

"Japánban nagy valószínűséggel már legalább 2 héttel az ott látható időpont előtt elkezdik adni. "

Alapból nem hiszek neked (hamár másik fórumon 15oldalon keresztül veszekedtünk xD) .. de ez a mondatod nevetséges . Az eredeti sugárzásból felvett TVRIP-re készül a felirat , az angol is a magyar is . Milyen nyugati megjelenés ? Valami japán emberke felveszi az adást , majd felrakja a netre , ennyi ..

2013. jún. 27. 16:04
 24/35 ahmon ***** válasza:

#22-es:

Igen, szakember vagyok. Én Japánban születtem és éltem pár hónappal ezelőttig, és jó pár éve van egy kiadóm. Ezért igen, szakmabeli vagyok. És nem, ha nem jelenik meg ez idő alatt, arra nincs mesém. Mesém eddig sem volt. Én csak a tényeket közöltem, amik nemes egyszerűséggel nem jutottak el Magyarországra.

#23-as:

Na igen. Az a 15 oldal szép teljesítmény. Az a nyugati megjelenés az az, hogy (kifejtés következik)

A japánt TV-kbe egy bizonyos időpontban bekerül az anime. Japánon kívül pedig valamivel később. A wikipédián is sokszor olvashatni animéknél, hogy "Sugárzási idő a következő országokban:" és felsorolja azokat az országokat, amelyiknek a tv-jében ment/megy. Ezek a "szezonális" listák azokat a dátumokat jegyzik, amik a Japánon kívüli első sugárzás időpontjai. Országtól függetlenül.(de egyértelműen Japánon kívül). Ezért nem érdemes ezeket a szezonális listákat böngészni. Sőt. A listán szereplő animék a nyugaton híresek. Ezért még úgy is fogalmazhatnánk, hogy a listákon szereplő dátumon, ha volt esetleg csapat, akkor már nézheted magyar felirattal.

Ha egy ilyen "szezonális listán" egy animéhez a július 21 tartozik időpontnak, akkor az igazából Japánban már július 1. vagy 2. hetében indul.

2013. jún. 27. 18:30
 25/35 anonim ***** válasza:

Jah és azért van bent a "nyugati adások" jobb felső sarkában a Tv Tokyo szimbólum ? Hallod ha hülyeséget írsz nézz már utána , igazoló link nélkül meg szerintem neked már itt fórumon senki nem hisz el semmit .

De akkor még1x : Az eredeti TVRIP-es verziót , már aznap felteszik netre , az alapján készül az angol felirat is . Nem 2héttel később , az nap , akkor !

De csak hogy én tudjam bizonyíttani , japán wikipédia szerint az agyonhypolt Shingeki no Kyoujin eredeti első rész vetítése 2013.04.06ikán volt , 9.ikén már volt hozzá magyar felirat , úgy hogy emlékszem hogy csúszásuk volt a karaoke miatt . Sőt 2013.04.07ikén már fent volt a TVripjének a torrentje neten (gondolom azért nem 6ik a az , mert a tpb amerikai és ott már akkor elmúlt éjfél )..

De egyébként , most vannak szezonkezdések jövőhéten , megkerestem egy pár (eredeti oldalt) . Random most a választásom a Free!-re esett , 2013.07.03-ra van kiírva az internetes oldalára (ott meg miért hazudnának eredeti vetítéssel ?) ( [link] ) , kíváncsi leszek hogy utánna 4.én reggelre fent-e lessz , mert akkor legalább kiderül hogy hazudtál :D

2013. jún. 27. 20:56
 26/35 anonim ***** válasza:

Sao nemsokára az usa ban. :)

http://www.youtube.com/watch?v=C8Jl_-b7ju0

2013. jún. 27. 21:05
 27/35 ahmon ***** válasza:

Még mindig nem érted! A nyugati megjelenési időpont az NEM feliratozott verzióra vonatkozik, hanem a SZINKRONOSRA! Basszus hogy nem bírod felfogni. De rendben. Hogy felfogd mit is jelent az, hogy japán dologról beszélni:

Ha a téma Japán eredetű, akkor a .jp és a .co.jp végződésű oldalakon kívül más nem számítható be! Az olyan oldalak mint a wikipedia, wikia, illetve a "pedia" végződésűek, tehát a wikipedia tipusú oldalak még a fent említett végződéssel sem beszámíthatók!

Így már érted a hitelesség lényegét? Amíg nem magát a .co.jp vagy .jp végződésű oldalt olvasod; olyat ami hiraganákkal, katakanákkal és kanjikkal van írva, addig a te száz linked sem hiteles! Még akkor SEM, ha forrásban meg van jelölve, egy .jp-s oldal, vagy odaírják a cikkbe, hogy: "Az xy.jp oldal közzétette hogy".......

2013. jún. 27. 21:52
 28/35 anonim ***** válasza:

Most ahmon akkor tulajdonképp miről is beszélsz ?

2oldallal ezelőtt mást írtál ..

2013. jún. 28. 00:33
 29/35 anonim ***** válasza:
ahmon, ezeket az ellentmondásokat xD Add már fel, senki nem hiszi el.
2013. jún. 28. 00:36
 30/35 ahmon ***** válasza:
Milyen ellentmondások? Eddig is azt mondtam, hogy azokon a bizonyos szezonális listákon nem a Japánban való megjelenés időpontja szerepel. Ennyi. Ezt mondtam eddig is. Illetve azt, hogy az ottani dátum, az első nyugati adásba kerülés dátuma. Én végig ezt mondtam. Csak valószínűleg a nyugati adásbakerülést te felirattal értetted. ez tény, én nem mondtam ki konkrétan. Ezért nem is tudhattad rögtön, hogy én nem a feliratos verzióról beszélek. írtad hogy magyar felirattal már 3-4 nap után lehet nézni. Akkor elnézést, de én lassabbnak gondoltam a magyarokat, ezért saccoltam kb 2 hetes eltolást.
2013. jún. 28. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.