Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?
Én egész véletlen láttam az Avatár összes részét is, meg a Dragonball-z-gt összest is, és az Ang a végén kb olyan erős, mint egy ssj1es Trunks...
Bár lehet hogy ezzel talán még túl erősre is mondtam...
Az megvan, amikor egy sziklának csapódik Ang, és mennyire fáj neki, és annak hatására jön egyenesbe a csakrája? Na az a mértékű ütés semmi egy SIMA Dragonball is nagyobb verekedést tartalmaz, mint hogy valaki nekicsapódik egy sziklának, ott is már belefúródnak, akkorákat kapnak, és felkelnek.
A Z ben konkrétan egy qrvanagy hegyet lök két felé Goku, amikor Buuval harcol.
Rájuk lónek, de a rakéta is lepattanik róluk, meg a töltények is.
Egy Ang, vagy akármelyik igencsak sérthető.
És a Dragonball szereplők nagyon gyorsak, szinte normál szemnek láthatatlanok.
Amire előkészülne bármeik másik anime szereplő egy támadásra, már rég kettészakadt a feje egy sima állastól.
Az a támadás lehet vízhajlítás, jucu,égmetsző holdagyar(bár a Bleach szereplők is gyoorsak, de közel se annyira, és erőre is harmatosak ahhoz képest),gumiakármi Luffy-tól, egyik sincs azon a szinten.
Sokan itt írják a genjutsut, holott az csak a Nruto világában működik. A genjutsu az, mikor az érzékszerveken keresztül zavarják az ellenfelük csakrakeringését.
(06:21-től érdemes nézni)
De mivel, sem az Avatarban, sem a DB, FMA, OP, Bleach világában nincsen csakrarendszer, mert vagy más belső energiájuk van és másképp is működik. Az avatarban CSÍ energia van, a DB-ben KÍ, az OP -ben van Haki, Logia ..stb. Az FMA-ban az alkímia megint más. Így a genjutsut a Naruto karik nem tudnának használni. Így mondjuk egy Itachi-nak az esélyei igen csak lecsökkenek. A katon jutsu gyengébb egy tűzidomár technikájánál, vagy Roy Mustang erejénél, aki egy csettintéssel fölgyújt, felforral akármit. A DB-ben a leggyengébb karik annyira gyorsak, hogy Sharingannal lekövetni sem lehet, sőt mire elmutogatnának egy kézjelet addig 200 ütést bekapnának. Az OP logia használóihoz, igazából hozzá sem lehet érni. A Slayers-ben a Sárkányiga kb. kétszer erősebb mint Pain Shinra Tensei-e.
Szerintem a Bleach és a Naruto karik a leggyengébbek. És egyértelműen a DB-s karik a legbikábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!