Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon Ball vs Naruto vs One...

Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?

Figyelt kérdés
Ha ezek a karakterek összecsapnának akkor melyik anime csapat győzne? :)

2013. márc. 25. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy azt tudtátok hogy a Naruto-s skillek fele DB-ből lopott ? Rasen-Shuriken-hez nagyon hasonló skille volt Kuririnnek , Chidorihoz nagyon ahsonló meg Son Gohannak. A Genki Dama magyarázata meg ugyanaz mint Naruto Senin modjáé.
2013. ápr. 2. 02:36
 12/80 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz a mai világban egyedit alkotni, de egyesek meg sem próbálkoznak vele. Khm. Kishi, Khm. Kubo (nem célzás)
2013. ápr. 2. 10:15
 13/80 anonim válasza:
100%
miért mondjátok, hogy Naruto? még csak azt az animét/mangát láttátok vagy mi? :"D annyira nem erős.
2013. ápr. 6. 04:57
 14/80 anonim ***** válasza:
100%
A DB-ből elég lenne a kis gohan,goten,trunks:D
2013. ápr. 7. 02:43
 15/80 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg mindenki mást mondhatna ennyi erővel;). Ezeket nem lehet egyszerűen összehasonlítani és kész.:D Hiába vitázik itt mindenki, hogy ki az erősebb, mert mindenkinek más a véleménye:).

Ha nekem mondanom kéne, hogy melyik, akkor én az FMA-t mondanám, azért mert az a kedvenc animém és kész.:D Ja, és most lehet fújjolni, de fölösleges lenne, mert úgy se érdekelne. Szóval, szerintem elég furcsa kérdés volt ezt feltenni, nem lehetne tudni ki győzne;). :D

2013. ápr. 13. 18:06
 16/80 anonim ***** válasza:

Pedig simán eldönthető. Össze lehet hasonlítani, hogy kinek mekkora az ereje az alapján, amit eddig láttunk.

Nekem egyáltalán nem a Dragon Ball a kedvencem, de Goku bolygókat pusztított el könnyedén, a többi még közelében sem volt ennek, szóval itt egyértelmű a válasz.

2013. ápr. 13. 20:04
 17/80 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom:). Szerintem akkor sem az győzne.
2013. ápr. 14. 14:35
 18/80 anonim ***** válasza:
100%

De megindokolni meg nem tudod, annyi volt az össz indokod, hogy mert a kedvenced...

Nekem meg az One Piece a kedvencem, mégis tudom, hogy Luffynak 0% esélye lenne Goku ellen, mert egy nagy bárkát 4-5 fejezeten át kellett ütnie, hogy szétessen, Gokunak a bolygó meg 1 másodperc. Ettől kevesebb lesz az én kedvencem? Nem! Gyengébb lesz Gokuhoz viszonyítva? Igen!

Belehalok? Nem, nem is izgat!

2013. ápr. 14. 16:09
 19/80 anonim ***** válasza:

Nincs értelme...Értelmetlen

PL Ott van Kisame és Samehadája.Nem tud chakrát elszivni a másikoktól mert nekik nincs chakrájuk.

Megérteném hogyha

Hidan vs Kakashi EZ JÓ

vagy Pain vs Yamato ez is JÓ de

Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach ÉRTELMETLEN

2013. ápr. 14. 16:17
 20/80 anonim ***** válasza:
100%

Részletes, taktikus harcokat nem lehet. De megpróbálom neked elmagyarázni.

Tegyük fel, hogy mindannyian ott vannak egy földhöz hasonló bolygón.

Goku elpusztítja azt egy másodperc alatt.

Naruto, Luffy, Ed, Aang, Ichigo meddig bírnák a légüres térben? Kb semeddig, míg Goku igen.

2013. ápr. 14. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!