Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?
Szerintem meg mindenki mást mondhatna ennyi erővel;). Ezeket nem lehet egyszerűen összehasonlítani és kész.:D Hiába vitázik itt mindenki, hogy ki az erősebb, mert mindenkinek más a véleménye:).
Ha nekem mondanom kéne, hogy melyik, akkor én az FMA-t mondanám, azért mert az a kedvenc animém és kész.:D Ja, és most lehet fújjolni, de fölösleges lenne, mert úgy se érdekelne. Szóval, szerintem elég furcsa kérdés volt ezt feltenni, nem lehetne tudni ki győzne;). :D
Pedig simán eldönthető. Össze lehet hasonlítani, hogy kinek mekkora az ereje az alapján, amit eddig láttunk.
Nekem egyáltalán nem a Dragon Ball a kedvencem, de Goku bolygókat pusztított el könnyedén, a többi még közelében sem volt ennek, szóval itt egyértelmű a válasz.
De megindokolni meg nem tudod, annyi volt az össz indokod, hogy mert a kedvenced...
Nekem meg az One Piece a kedvencem, mégis tudom, hogy Luffynak 0% esélye lenne Goku ellen, mert egy nagy bárkát 4-5 fejezeten át kellett ütnie, hogy szétessen, Gokunak a bolygó meg 1 másodperc. Ettől kevesebb lesz az én kedvencem? Nem! Gyengébb lesz Gokuhoz viszonyítva? Igen!
Belehalok? Nem, nem is izgat!
Nincs értelme...Értelmetlen
PL Ott van Kisame és Samehadája.Nem tud chakrát elszivni a másikoktól mert nekik nincs chakrájuk.
Megérteném hogyha
Hidan vs Kakashi EZ JÓ
vagy Pain vs Yamato ez is JÓ de
Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach ÉRTELMETLEN
Részletes, taktikus harcokat nem lehet. De megpróbálom neked elmagyarázni.
Tegyük fel, hogy mindannyian ott vannak egy földhöz hasonló bolygón.
Goku elpusztítja azt egy másodperc alatt.
Naruto, Luffy, Ed, Aang, Ichigo meddig bírnák a légüres térben? Kb semeddig, míg Goku igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!