Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?
Tom és Jerry XD
Rájuk esett már nem egyszer egy zongora, kalapáccsal összeverték egymást, megrázta őket az áram, vasaló esett a fejükre, átment rajtuk az úthenger, puskával lőttek egymás szájába, és sosem döglöttek meg. XD
Ehhez képest Goku meghalt már egy csomószor, pedig ő tud bolygókat is elpusztítani. Tom és Jeery pedig csak egy kib*szott egér meg egy macska. XD
Hát,jó volt ezt mindet végig olvasni...
minden esetre azt kifelejtitek,hogy a dragonballós szereplők nagy része,gyakorlatilag a z első pár rászétől egy kard vagy töltény,vagy akár bombarobbanás semmiség.Dermesztő,aki a z első felében volt,csettintésre bolygókat pusztított el,Buu meg gyakorlatilag másodpercenként egyet,ha olyan kedve volt(gyerek méretben) és akkor még hol a gt...
Ha meg mégis csak a gt-s akár vegitát veszem alapul,annyira gyorsak,hogy szemmel nem is látni,nem lenne ideje egy narutósnak se koncentrálni.
Az one-sok meg kb a narutósokkal vannak egy szinten.Gyakorlatilag a gt-s közepes szereplők is,mint Gohan,annyival erősebbek,mint a többi animében van,hogy nem lehet versenyezni velük.A yuyu hakusoban voltak olyan erősek a végére a szereplők kb,mint a db z első 100 részében.Aztán vannak persze mindben a legerősebbek,mint bleachben ichigo,meg yamamoto.de ha a rombolások szintjét nézzük,meg az erőt,amit kifejtenek,meg a gyorsaságot,akkor is dragonball.És azzan is goku.Legalábbis ha annyira össze akarja az ember hasonlítani.
Láttad egyáltalán a többit??
Mert akkor tudnád, hogy hozzájuk képest a 4 elem semmi.
Biztos, h a DBZ karakterei nyernének:
https://www.youtube.com/watch?v=9F20IeFnG8w
Hisz nekik úgy kell harcolniuk, h folyamatosan arra is figyelniük kell, h egy támadással ne robbantsák apró darabokra a bolygót, már a Super Saiyajin 1 (szuper csillagharcos)- nál is. + Előkerült a genjutsu téma is. Én úgy tom, h ki lehet szabadulni belőle, ha pl egy társad hozzád ér. + Gokuék fénysebességgel mozognak, így nem hiszem, h bárki is áttudná helyezni őket egy másik dimenzióba, ha esetleg mégis az sem baj, mert volt már rá példa, h másik dimenzióból a megnövelt kijükkel átjárót nyitottak.
Úgy bírom, hogy mindig jön egy fan, aki ír ide...
Egyébként igen, a dragonballosok, de abból se mind annyira kemény...
Pl egy Krilin nem ér sokat, nem is képes senki ellen nagy ellenfél lenni dragonballon belül és talán kívül se soknak.
De ha mindenhonnan a 2 esetleg 3 legerősebbet vesszük, akkor Songoku , Vegita , Buu(gyerek változat) bárkit lenyomnak akármelyikből.
Gyakorlatilag Songoku a legerősebb, ő képes dimenziókat is átteleportálni, ha a Gt részeket nem is vesszük, ssj3ba alakulni, gyakorlatilag legyőzhetetlen.
Míg egy Bleach-ben a legerősebb Ichigo legteteje az volt, hogy egy városnyi hegyet le tudott rombolni( amikor Aizen ellen harcolt) Vagy Narutósoknál Ott több erős van, de majardjunk a főszereplőnél, ő se tudott többet, mint 1 várost egyszerre.
Ami a Dragonballban kb egy laza támadás egy közepes szereplőtől, mondjuk c17től. Az avatárban gyakorlatilag a leggyengébbek a szereplők...
Az One Piercet még nem láttam végig, de ha jól tudom az ultimate ovából, az se lett olyan állati erős szereplős anime.(Amiben van a dragonball-z One Pierce Toriko főszereplőivel verekedős szerintem rövid ova)
De abban is a másik kettő ellen egyedül lesz döntetlen egy laza kámeháméval Songoku és egy-egy mindent bele adokkal Toriko és Luffy.
67es vagyok megint.
Hát azért mégse lehetett úgy megcsinálni, hogy 1-1 pofont kap mindkettő, és belehal...
Azért egy kicsit hagyni kellett a többieket is aktívnak lenni.
Én élveztem, hogy együtt vannak, és együtt harcolnak elöször egymással, aztán egymást segítve a hal ellen.
A vgére mondjuk tényleg sok volt az irrealitás, mert egy ilyen töpörtyű genkidama senkinek se lett volna elég.
Nem tudom emlékeztek-e Dermesztőnek is vagy 100szor nagyobb kellett, hogy MAJDNEM meghaljon, és ő ssj1ben le lett győzve.
Aztán a végén ugye 3as szinten telibe pont a föld közepe felé ütve egy kámeháme, az elég kockázatos lehet, konkrétan, ha a földbe is bele ér, felrobban a pitsába az egész.
Szóval egy kicsit jobban is ki lehetett volna dolgozni.
Vagy több ellenséget adni, nem egy ostoba halat, vagy akármi.
Mondjuk egy Naruto-csapatnak örültem volna még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!