Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Dragon Ball vs Naruto vs One...

Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?

Figyelt kérdés
Ha ezek a karakterek összecsapnának akkor melyik anime csapat győzne? :)

2013. márc. 25. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:

Tom és Jerry XD

Rájuk esett már nem egyszer egy zongora, kalapáccsal összeverték egymást, megrázta őket az áram, vasaló esett a fejükre, átment rajtuk az úthenger, puskával lőttek egymás szájába, és sosem döglöttek meg. XD

Ehhez képest Goku meghalt már egy csomószor, pedig ő tud bolygókat is elpusztítani. Tom és Jeery pedig csak egy kib*szott egér meg egy macska. XD

2013. máj. 16. 18:34
 62/80 kazuki ***** válasza:
nos nekem a naruto meg a bleach a kedvencem de egyet kell értenem hogy a dragon ball mert ott songoku csak nyomna egy rohadt nagy ka-me-ha-me-hát,vegita egy olyan bolygó pusztítót oszt csáó földés még mielőtt ezek robbanának goku elteleportál mondjuk a narutoba madara [obito] a saringannal meg a rinegannal elég erős szóval lehet gokuéknak nem lenne idejük de ichigo meg csinálna egy nagy getsoga tensout meg egy xerot aztán csáó madara de madara lehet kivédené na jó inkább ez a három döntetlen, összefognának és a op-be luffy-t simán levernék meg a többieket is a naruto,bleach.bragon ball,egyesülnének és az lenne a NARECH BALL xd
2013. máj. 18. 14:37
 63/80 anonim ***** válasza:

Hát,jó volt ezt mindet végig olvasni...

minden esetre azt kifelejtitek,hogy a dragonballós szereplők nagy része,gyakorlatilag a z első pár rászétől egy kard vagy töltény,vagy akár bombarobbanás semmiség.Dermesztő,aki a z első felében volt,csettintésre bolygókat pusztított el,Buu meg gyakorlatilag másodpercenként egyet,ha olyan kedve volt(gyerek méretben) és akkor még hol a gt...

Ha meg mégis csak a gt-s akár vegitát veszem alapul,annyira gyorsak,hogy szemmel nem is látni,nem lenne ideje egy narutósnak se koncentrálni.

Az one-sok meg kb a narutósokkal vannak egy szinten.Gyakorlatilag a gt-s közepes szereplők is,mint Gohan,annyival erősebbek,mint a többi animében van,hogy nem lehet versenyezni velük.A yuyu hakusoban voltak olyan erősek a végére a szereplők kb,mint a db z első 100 részében.Aztán vannak persze mindben a legerősebbek,mint bleachben ichigo,meg yamamoto.de ha a rombolások szintjét nézzük,meg az erőt,amit kifejtenek,meg a gyorsaságot,akkor is dragonball.És azzan is goku.Legalábbis ha annyira össze akarja az ember hasonlítani.

2013. jún. 19. 17:11
 64/80 anonim ***** válasza:
Avatar! Aang avatar allapotban mind a 4 elemet tudja iranyitani! :)
2013. aug. 7. 14:09
 65/80 anonim ***** válasza:

Láttad egyáltalán a többit??

Mert akkor tudnád, hogy hozzájuk képest a 4 elem semmi.

2013. aug. 7. 15:39
 66/80 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, h a DBZ karakterei nyernének:

https://www.youtube.com/watch?v=9F20IeFnG8w

Hisz nekik úgy kell harcolniuk, h folyamatosan arra is figyelniük kell, h egy támadással ne robbantsák apró darabokra a bolygót, már a Super Saiyajin 1 (szuper csillagharcos)- nál is. + Előkerült a genjutsu téma is. Én úgy tom, h ki lehet szabadulni belőle, ha pl egy társad hozzád ér. + Gokuék fénysebességgel mozognak, így nem hiszem, h bárki is áttudná helyezni őket egy másik dimenzióba, ha esetleg mégis az sem baj, mert volt már rá példa, h másik dimenzióból a megnövelt kijükkel átjárót nyitottak.

2013. aug. 13. 21:29
 67/80 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, hogy mindig jön egy fan, aki ír ide...

Egyébként igen, a dragonballosok, de abból se mind annyira kemény...

Pl egy Krilin nem ér sokat, nem is képes senki ellen nagy ellenfél lenni dragonballon belül és talán kívül se soknak.

De ha mindenhonnan a 2 esetleg 3 legerősebbet vesszük, akkor Songoku , Vegita , Buu(gyerek változat) bárkit lenyomnak akármelyikből.

Gyakorlatilag Songoku a legerősebb, ő képes dimenziókat is átteleportálni, ha a Gt részeket nem is vesszük, ssj3ba alakulni, gyakorlatilag legyőzhetetlen.

Míg egy Bleach-ben a legerősebb Ichigo legteteje az volt, hogy egy városnyi hegyet le tudott rombolni( amikor Aizen ellen harcolt) Vagy Narutósoknál Ott több erős van, de majardjunk a főszereplőnél, ő se tudott többet, mint 1 várost egyszerre.

Ami a Dragonballban kb egy laza támadás egy közepes szereplőtől, mondjuk c17től. Az avatárban gyakorlatilag a leggyengébbek a szereplők...

Az One Piercet még nem láttam végig, de ha jól tudom az ultimate ovából, az se lett olyan állati erős szereplős anime.(Amiben van a dragonball-z One Pierce Toriko főszereplőivel verekedős szerintem rövid ova)

De abban is a másik kettő ellen egyedül lesz döntetlen egy laza kámeháméval Songoku és egy-egy mindent bele adokkal Toriko és Luffy.

2013. aug. 13. 22:15
 68/80 anonim ***** válasza:
Abban az ovában Goku le lett gyengítve a másik kettőhöz.
2013. aug. 13. 22:34
 69/80 anonim ***** válasza:
Azt a valamit, ( a Crossover-t) ne hozzátok fel, mert gyalázat az amit a Dragon ball-al műveltek... Nagyon lehúzták őket. Pl a végén a harc is nagyon logikus. Goku hamarabb megcsinálja a Genki Dama-t, még mielőtt elhasználná az erejét (gondolok arra, hogy az utolsó csapásnál használ egy SSJ3 erejű Kamehameha-t, míg előtte egy sima SSJ-be püföli azt a pontyot...). Tök gagyi az egész, a rajzolásról nem is beszélve...
2013. aug. 13. 22:47
 70/80 anonim ***** válasza:

67es vagyok megint.

Hát azért mégse lehetett úgy megcsinálni, hogy 1-1 pofont kap mindkettő, és belehal...

Azért egy kicsit hagyni kellett a többieket is aktívnak lenni.

Én élveztem, hogy együtt vannak, és együtt harcolnak elöször egymással, aztán egymást segítve a hal ellen.

A vgére mondjuk tényleg sok volt az irrealitás, mert egy ilyen töpörtyű genkidama senkinek se lett volna elég.

Nem tudom emlékeztek-e Dermesztőnek is vagy 100szor nagyobb kellett, hogy MAJDNEM meghaljon, és ő ssj1ben le lett győzve.

Aztán a végén ugye 3as szinten telibe pont a föld közepe felé ütve egy kámeháme, az elég kockázatos lehet, konkrétan, ha a földbe is bele ér, felrobban a pitsába az egész.

Szóval egy kicsit jobban is ki lehetett volna dolgozni.

Vagy több ellenséget adni, nem egy ostoba halat, vagy akármi.

Mondjuk egy Naruto-csapatnak örültem volna még...

2013. aug. 13. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!