Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?
Én sem vagyok db fan, szerintem eléggé el is lett túlozva az erejük a végére, de Narutoék hozzájuk képest átlag emberek.
Az azonnali átvitel pedig Goku technikája, amivel azonnal ott terem annál az embernél, akire gondol és mivel a túlvilágra is ment vele, így a dimenziók sem akadály neki, erre céloztam :P
én sem vagyok Naruto fan de amúgy te else olvasod a kérdést ...
nem csak a főszereplőket nézd hanem az animebe szereplő eddigi összes karaktert
és nem kell elmondani 100 szor hogy Naruto másolat mert ezt mindenki tudja (közhely)
Ha a dragon ballból is jön mindenki, akkor még annyi esélyük sincs, szóval nem tudom ezzel mit akarsz xD Nem tudom hányféle isten volt már a végén, ja meg buu, szóval így a többiek esélye csökken le még jobban :P
A shinra tensei nem nagy szám.
amúgy meg a DB arról szól hogy ki robbant nagyobbat
a Naruto harcokban meg van összefüggés és nem csak a támadásra koncentrálnak hanem a védelemre is
Nem is arról van szó, hogy melyik a jobb anime.
Tudom, hogy a db-ben agyatlan harcok vannak és tudom, hogy már túl erősek lettek az emberek a végére, de erre a kérdésre akkor is az a válasz, hogy a db.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!