Dragon Ball vs Naruto vs One Piece vs FMA vs Avatar-Aang legendája vs Bleach?
Figyelt kérdés
Ha ezek a karakterek összecsapnának akkor melyik anime csapat győzne? :)2013. márc. 25. 10:11
21/80 anonim válasza:
Arról azért mindenki elfeledkezik, hogy ha az Anime nevét mondjuk, abba nem csak a főszereplő szerepel. Ha viszont így megnézzük, akkor elég sok erős és jó szereplő van a többi Animében is, nem csak a Dragon Ballban. De ha már itt tartunk, kedves kérdező, a te válaszodra is kíváncsi lennék. Szerinted ki győzne?
22/80 ClaySaad válasza:
Avatar Aang legendáját nem is lehet egy lapon említeni a többi, úgymond kakival:D
és tudjuk hogy a Naruto koppint a DB tól nem értem mit kell ezt állandóan felhozni
amúgy szerintem Naruto nyer:)
23/80 ClaySaad válasza:
ja még annyi hogy annyira mondjátok hogy bolygókat pusztít el de hiába ha genjutsu alatt semmire se képes
24/80 anonim válasza:
Genki Dama eltalálja NarutoPistát és ő is meg a föld negyede is megsemmisül.
25/80 ClaySaad válasza:
Itachi Susanoo
de ismétlem genjutsu alatt nem képes semmire
26/80 anonim válasza:
De ismétlem az űrből lelövi a földet Genki Dama-val és a föld elpusztul , sok esélyük lenne ja ...
27/80 ClaySaad válasza:
Kakashi vagy Tobi át teszi másik dimenzióba
28/80 anonim válasza:
Azonnali átvitellel visszajön :P
30/80 anonim válasza:
Könyörgöm ne magyarázzuk már bele . Elhiszem naruto fanok vagytok , én nem vagyok db fan , sőt a shounen fight műfaj se tulságosan érdekel ... de ember 1: a másolat (vagyis naruto) , soha nem lessz jobb az eredetinél . 2: a DB-s karik egyértelműen magasabb szintre lettek megcsinálva , bolygókat pusztítottak . SSJ4 Goku v Naruto , ne vicceljünkmár , one hit-elné a rókát ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!