Ki a legerősebb sakura hinata ino temari tenten? Ki a legerősebb naruto Sasuke gaara neji shino kiba shikamaru Lee kankuro chouji?
26
Én egyet értek veled Sakurával kapcsolatban. Az a "folt" a kis buciján a 100 gyógyulás vagy 100 gyógyítás jele, nem is tudom pontosan. Viszont azért én Hinatát védeném egy kicsit. Szerintem nem csak a Byakugan miatt jó, ott van azért a Yuuken, meg az a macskás vagy milyen ököl is. :)
1.hinata\temari
2.tenten
3.ino
4.sakura
Nem is érzem naruto mit szeret benne gyógyítani nagyon jól tud de nem ez volt a kérdés csak azért küldik hátra hinatát mert félénk
Aki azt írta Sakura gyenge nem is látta végig a Narutot 😂 A sorrend:
Pasasok:
Naruto
Sasuke
Gaara
Shikamaru (mert eszes is)
Neji
Shino
Kiba
Csajok:
Sakura (gyogyitani tudja magát tud harcolni plusz még eszes is)
Temari
Hinata
Ino
Tenten
Bár nagyon későn írtad ezt, én is válaszolok.
Szerintem mindegyik lány valahogyan képes egymást legyőzni, még Sakurát is. Ő csak azért lett erős, mert benne van a hetes csapatban. Tsunade az első Hokage unokája és még Uzumaki vér is csörgedezik benne, szóval eléggé erős és ezt még Madara is elismerte.
Véleményem szerint Hinata, Temari és Ino is képes lenne legyőzni Sakurát.
Ino képes volt megszállni kétszer is Obitot, képes volt mindenkivel kommunikálni miközben harcolnia is kellett. Mellesleg képes gyógyítani.
Temari a kezdetektől fogva erős és az egyik legokosabb lány volt, a szél elemet nagyon jól irányítja. Mellesleg Madarát is képest volt elsöpörni, és egy átokpecsétes lánnyal versenyezni.
Hinata byakugan-ja nem csak arra képes, hogy csakrát lásson hanem arra is hogy javítsa látását. Hamura leszármazottja, és úgy képes megosztani chakráját hogy nem fárad el. Villám, tűz, szél és Yin típusú (ha jól emlékszem) . Képes gyógyítani, és elég eszes is. Az egyik legerősebb a klánjából, ezt se felejtsük el.
Sakura egy orvosi ninja, a byakugou pecséttel rendelkezik plusz Yin-yang chakra folyása van. Ő sok chakrát használ az ütések miatt és a gyógyítás miatt, így Hinata hamar elzárhatja azt. Temari elfújja, hogy ne legyen közel hozzá. Ino pedig megszállhatja.
Ő erős kunoichi akart lenni, így a Borutoban az lett. Hinata háziasszony, szóval a családjával foglalkozik. Így nem edz és ilyesmi. Ino hamar megérzi a chakrát, így üzenni tud Narutoéknak miközben a dolgát végzi. Temari vállal eszpediciókat így még mindig erős.
Számomra nem Sakura a legerősebb.
Fiúk között pedig Isshiki a legerősebb, ő még Kaguyánál is erősebb. Azután Boruto és Kawaki lesznek a legerősebbek, viszont még Naruto és Sasuke.
! Saját vélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!