Mi legyen a végén arusaku sasuke senkivel hinakiba, vagy sasusaku naruhina?
Figyelt kérdés
naruto sorozat2013. jan. 12. 12:37
1/12 anonim válasza:
Naruhina, Sasukét meg lesz*rom.
2/12 anonim válasza:
Én nem szarok le senkit, de abban egyetértek az elsővel, hogy Naruhinának be kell teljesülnie.:D Sasukét Sakurával valahogy mindig is nehezemre esett elképzelni, szöges ellentétei egymásnak, bár ez nem zárja ki, hogy valami érdekes és jó süljön ki kettejük viszonyából. Kishimoto bá' majd megoldja.:D
3/12 anonim válasza:
naruhina :)) (régebben narusakut akartam, de úgy pár éve mintha megakarná útáltatni sakurát az olvasókkal kishimoto, ami nálam sikerült is) sasusakunak örülnék... de elég kevés rá az esély.
4/12 anonim válasza:
Naruhina mindenképpen de Sasusaku is jöhet :D
5/12 Edina022 válasza:
NaruSaku, KibaHina, ShikaIno, Sasuke meg nem tud érdekelni xdd
6/12 Kinucc válasza:
KibaHina: NO!
SasuSaku:LESZAROM!
NaruHina: YES!
NaruSaku: NOOOOO!
7/12 anonim válasza:
Én a maga módján bírom Sasukét, tehát Sasusaku és Naruhina.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
ebbol szar se derul ki, de mindegy. attol hogy még megfogja a kezét, akkor mi van? jaj hinata szeretlek- ilyen nincs odaírva szoval KUSS! naruhinat utálom, pfuj ha nem lesz narusaku akkor inkább semmi. sasuket meg én is lekakilom
10/12 Nonababy válasza:
NaruHina-SasuSaku kedvenceim.:) remélem beteljesül báááár Kishi eléggé tudatunkra adta hogy mit akar...ezt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!