Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hülyítik egyes fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hülyítik egyes fiúk a lányokat, aztán nem járnak senkivel?

Figyelt kérdés
3 hónapig úgy tett, mintha érdekelném, mellém ült, elkísért, lelkiztünk, aztán vakáció után már nem érdeklem. Nincs barátnője, és én nem vagyok csúnya. Mire volt ez jó?
2013. jan. 10. 08:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyes lányok hülyitik a fiúkat és nem járnak senkivel.

22L

2013. jan. 10. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, vagy ez, vagy ő barátkozni akart.
2013. jan. 10. 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Gpndolom nem teteed egyértelművé, hogy mit is akarsz tőle. Ő meg volt annyira nyúl, hogy ugyanezt tegye.

Tudod, néma gyereknek...

2013. jan. 10. 08:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene járnia veled.

Figyelj kérdező, a normális ember azzal jár, akit szeret. Lehet, szimpi voltál neki, megismert, és rájött, hogy nem vagy az esete. Ilyen van. Szerintem ez nem gáz.

27/F

2013. jan. 10. 08:47
 5/12 anonim ***** válasza:
ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamed megy a hegyhez
2013. jan. 10. 08:47
 6/12 A kérdező kommentje:
megkértem, hogy kísérjen el (volt már ilyen) és nemet mondott, mert más dolga van. szóval szerintem én kimutattam
2013. jan. 10. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez aztán tényleg egyértelmű így...

Lehet, hogy tényleg dolga volt.

Nameg az is lehet, amit a többiek mondanak, hogy megismert én mégsem vagy neki szimpatikus.

Ha akarsz tőle valamit, akkor keresd fel, mondd neki, hogy hiányzik a társasága.

2013. jan. 10. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom más miért csinálja, én élvezetből. Szeretek naiv embereket megszívatni.

26/f

2013. jan. 10. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Mert szerinted ha nem vagy csúnya, az már elég ok, h összejöjjön veled? Nekünk srácoknak nemcsak a külső számít, mint nektek. Lehet h megismert jobban, és rájött, h nem kellesz neki.
2013. jan. 10. 09:41
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Amiért a lányok teszik ezt a fiukkal! Ti miért csináljátok? Most, hogy visszanyal a fagyi, persze a nők nem értik miért történik ez. Most nem pont rád értettem kérdező, de sok nő ilyen.

Amúgy meg lehet, hogy ez a taktikája, csak átesett a ló túloldalára, az sem jó.

Én is szoktam csinálni, hogy miután kicsit megkedvelt egy csaj, egy darabig csúnyán szólva "le se sz@rom", na persze ez nem igaz, mert figyelem meg tudom kivel mikor mit csinál hova megy, és megtudok róla mindent ha van rá lehetőség meg kapcsolat a haveri körében, de neki ezt nem kell éreznie, elég ha agyal, gondolkodik, és parázik, hogy vajon "most mi van? mégsem tetszem neki? van valakije? miért nem keres már? én hívjam??, jajj nem merem.., na de olyan helyes, fel kéne mégis hívnom, na de nem, hívjon ő, jaj de olyan cuki szemei vannak stb stb" :D

Szóval hagyni kell néha főni a lányokat is a levükben, hogy megpuhuljanak mint a pipihusi a levesben! :D

Nem lehet, hogy te is éppen most készülsz húslevesnek? :D

Persze lehet tényleg nem akar tőled semmit, nem tudhatjuk! :)

puszi!

/27F/

2013. jan. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!