Ki a legerősebb sakura hinata ino temari tenten? Ki a legerősebb naruto Sasuke gaara neji shino kiba shikamaru Lee kankuro chouji?
Figyelt kérdés
2013. jan. 21. 08:25
1/39 anonim válasza:
Ezt így nem teljesen lehet eldönteni.. Mindegyikük erős valamiben. De én lányok közül inkább Hinatát és Temarit mondanám:) fiúk közül meg Narutot, bár Sasuke a kedvencem. :3
2/39 anonim válasza:
1. Temari
2. Hinata
3. Ino
4. Tenten
5. Sakura
1. Naruto
2. Sasuke
3. Gaara
4. Chouji
5. Shino
6. Kankuro
7. Neji
8. Shikamaru
9. Rock Lee
10. Kiba (és Akamaru)
3/39 anonim válasza:
Ennek így semmi értelme , max tippelgetni lehet ....
Lányonkál nemtudom , a fiúknál biztos hogy Naruto mivel főszereplő..
4/39 anonim válasza:
Lányoknál sztem Temari, fiúknaál meg Naruto (vagy Sasuke) :)
5/39 anonim válasza:
Én Temarira fogadnék a lányok közül, a fiúk közül pedig Narutóra aszthiszem.
6/39 anonim válasza:
Hölgyek:
1. Temari & Tenten
2. Sakura & Ino & Hinata
Urak:
1. Naruto & Sasuke
2. Gaara & Neji
3. Lee & Choji
4. Shino & Kankuro & Shikamaru & Kiba
7/39 JCheezas válasza:
Szerintem nem kéne Sakurát az utolsókhoz sorolni.
8/39 Connor[]$ válasza:
Naruto miután a 9 farku rokát meg tanulta irányitani szerintem sokkal erőseb lett,bár a kedvencem obito és madara
9/39 Connor[]$ válasza:
és igen Sakura igen is erős leányzo lett a shipunden elött még csak sasuke után szaladgált nem értem hogy miért mert igazábol igen nagy gyö2 iq bár ezt nem a képeségeire mondom hanem beképzelt kis mitugrász lett
10/39 anonim válasza:
A Naruto Shippudenben részek alapján szerintem Sakura a legerősebb. Fiúknál egyértelműen Naruto, Naruto már csak a Sage formában is lealázza Sasuket át se kell változnia kyubi alakba...... mondjuk őszintén ez eléggé szubjektív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!