Csak azok válaszoljanak akik a legújabb részeket is látták a naruto mangából! Szerintetek hova tart sasuke orochimaru juugo suigetsu?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 17:19
1/6 anonim válasza:
én arra gondoltam, hogy a tanácsosokhoz mennek, talán.
vannak tippek miszerint a szüleit edozzák fel, de szerintem, akkor máshogy viselkedne sasuke, nem ilyen nyugodtan... bár eléggé kiszámíthatatlan már a személyisége :D
szerinted?
2/6 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, de bennem az is felmerült, hogy a múltba mennek, hogy tisztán lássa a dolgokat bár az túl sci-fis lenne. Nekem igazából az a lényeg hogy vissza kerüljön konohába.
2013. jan. 18. 18:06
4/6 anonim válasza:
Tegnap tetted fel a kérdést, de már szerdán kijött a manga :D Konohába mentek
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a komikat. De akkor ha konohaban vannak mit csinálnak ott?
2013. jan. 19. 15:52
6/6 anonim válasza:
Majd kiderül... Mivel indulás előtt Sasuke vmi olyasmit mondott,h beszélnie akar velük, gondolom a 2 öreggel akar beszélni, akik folyton a hokage körül mászkálnak plussz ha jól emlékszem Konohában van vmi Uchiha rejtekhely vagymi ahol levannak jegyezve vmi dolgok, amiket csak Sharingannal és Rinnegannal lehet elolvasni, akk gondolom lecsekkolja azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!