Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan ember akinek szintén...

Van olyan ember akinek szintén nem tetszett a requiem egy álomért? Csak azok válaszoljanak, akiknek nem tetszett

Figyelt kérdés
nem kérem a kommenteket,h hülye vagyok,meg,h mekkora jó film,stb..
2011. nov. 28. 17:16
 1/5 habibi ***** válasza:
Elkezdtem nézni, de nem nem tetszett ezért nem is folytattam. Szeretem a komoly filmeket, de ez nem tetszett.
2011. nov. 28. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem, bár szinte biztos vagyok benne, hogy a nagy hypenak köszönhető.
2011. nov. 28. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem, de itthonra nem kéne, viszont nem vitatom el az érdemeit, csak személy szerint engem nem fogott meg különösebben.
2011. nov. 28. 22:19
 4/5 anonim válasza:
Nem tetszett nem közvetit semmi nagyon közhelyes.. Raádásul a végén a csaj pénzhez jut szóval egyfajta rossz üzenetet is közvetithet ez.. Közhelyes, erősen túlzó, kamu. Összesen 2 dolog tetszett benne a zenéje és azok a gyors jelenetek ezen kivül semmi érdemlegeset nem tudok felhozni a javára.
2011. dec. 25. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Soha, egyetlen film nem ütött ki annyira, mint ez. Kegyetlenül, borzalmasan mélységesen lehangoló.

Ráadásul emlékszem, tavaly néztem meg egy olyan éjszakát követő hajnalon, amikor 30 fok volt lakásban és egy szemhunyásnyit nem aludtam. Tehát már eleve ki voltam ütve. A film után percekig csak ültem, mint akit megvertek, és csak annyit bírtam mondani, hogy teszentszar. Aztán aludtam.

2013. júl. 30. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!