Miért rajonganak ennyien az unalmas, klisés, vontatott animékért?
Mind a naruto, mind a bleach gyerekeknek szánt animék, tele klisékkel és logikai bakikkal.
Bármelyik rajongót kérdezek mit szeret bennük, nem tudnak rendes választ adni. A bleachben rendese történet sincs, csak mindig meg kell menteni valaki, a narutóba meg nagyon akart történetet rakni az író, csak nem nagyon ért a történet íráshoz. A karakterekről ne is beszéljünk. A beachben 1 db egyedi karakter sincs, a Narutóban meg a saját karakterüket erőszakolják meg a szereplők sok esetben.
A Naruto Shippuuden tényleg 16 éven felüli korosztálynak ajánlott. És egyébként a Naruto sztorija igen jó, ott van elb@szva az anime, hogy rettenetesen sok a filler epizód.A másik baj pedig az, hogy amikor végre nincsen filler rész, hanem végre folytatódik a cselekmény akkor is túl sok a visszaemlékezés. Ha egyáltalán nem lennének benne filler részek, akkor simán tök jó lenne. Nem mondom, hogy a Naruto überkirály, de azért simán nézhető.
A Bleach az szerintem is egy hulladék, egy erőltetett vacak, komolyan mondom még a Slayers is jobb. Se sztori, uncsi karakterek, semmi olyan nincs benne ami engem megfogna. Persze aki szereti, az nézze.
Nekem az FMA Brotherhood és a Last Exile ami bejön.
Én szeretem a Bleach-et és a Narutot is, de egyáltalán nem kiemelkedőek. Kíváncsi vagyok, mi lssz a vége a két sorozatnak. Sok baki van mindkettőben, nem sok kiemelkedő van a történetükben, nem dolgozzák ki a karaktereket eléggé szerintem, kissé felszínes mind kettő manga illetve anime.
Jó a Bleach és a Naruto a maga módján, de nem kiemelkedő, olyan átlagosan jó. Egy FMA-hoz nem lehet hasonlítani, az tényleg mestermű volt az én szememben (mindkét sorozat), vagy ott volt a Death Note, de személy szerint még a Yu Yu Hakusho-t is jobbnak érzem, mint a kérdésben említett két animét, és hosszban is megfelelő volt, nem vitték túlzásba, nem fillerezték agyon. (SAO-t nem ismerem)
Death Note és az Hagane 2009 is egy baromi jó sorozatvolt , de mind a 2-t sikerült kissé elbaszniuk , DeathNote-t a végével , az utolsó 12-14részel , az FMA-ba meg kárvolt humort rakni .
Ennek ellenére messze a naruto-bleach-saofos felett szint.
Ahogyan a többi jó anime : Code Geass, Monster, TTGL, Mirai Nikki, S;G, Angel Beats!, Ano Hana, NGE, Bakuman , és a többi jobb féle sorozat.
Amúgy abban igazat adok hogy Kishimoto nagyon szenved a naruto történetével , meg próbál ilyen minden kapcsolódik mindenhez story-t csinálni mint a One Piece , csak neki nagyon nem megy.
A Death Noteal egyet kell értsek, a zseniális első fele után már nem ütött akkorát, de láttam már rosszabb véget is. FMA-ban meg szerintem nem volt gond a humorral, jó kis sorozat volt, de nem a legnagyobb kedvencem.
A narutót honnan veszitek, hogy 16 éven felülieknek szánt? Egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozza meg elsősorban, a fiatalabb korosztálynak készült újságban jelenik meg és ez nem csak a narutóra igaz, hanem az összes shounenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!