Van (nak) itt olyan (ok), akik "fanatikusan rajonganak" Madonnáért? (bővebben lent)
Ùgy értettem a kérdést,hogy nem csak a zenéjét,hanem a stílusàt,személyiségét stb-t is szeretitek-e?
Mennyi ideje szeretitek,csalàdotok,baràtaitok mit gondolnak erről?
Légyszi kört is írjátok.:-P
Legjobb barátnőm Madonna fan.Bírni nem lehet vele ha Madonnáról hall pedig már 19 éves... Imádja a stílusát a ruháit.Magát a nőt és a családját.Mindig napra kész Madonnából-amikor csak lehetősége van akkor Koncertre is megy és Madonna egyik táncosával levelezik... A szobájában ilyen Madonna szentély van kicsit már ijesztő:D De aranyos.
18L
Én is ismerek lyen embereket :)
A dalai jók, főleg a 80-as évekbeliek, de a személyisége nem szimpatikus. (Riválisa, Cyndi Lauper sokkal inkább. Tényleg, rá emlékeztek?)
Első és harmadik válaszoló,az igen!:))
Én "csak" 7 éve vagyok fan,de annyira imádom a nőt,hogy az leírhatatlan!xP
Kérdező! Madonna régebbi vagy újabb számait szereted?
Nekem személyes kedvencem a Papa don't Preach, Like a Virgin, Material Girl, Hung Up, American Pie.
én is Madonna fan vagyok!:D ne kérdezd mióta, mert már kicsinek is bírtam, de amióta úgymond elkezdett kiforni az egyéniségem vagyok oda érte igazán!:D
Anyumat halálra idegesítem Madgevel:D sosem volt fanja, de már szerintem utálja is annyit hall tőlem rólaxD meg ugye Madonnat valahogy minden nap tudok hallgatni:D Apum nem velünk él, de ő szereti:D
A barátaim: van akik szeretik (de nem olyan rajongók mint én), van akiknek közömbös és van akik kimondottan nem szeretik (nem értem őket na mind1xD)
18f:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!