Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért rajonganak ennyien az...

Miért rajonganak ennyien az unalmas, klisés, vontatott animékért?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, mint Naruto Shipuuden, Sword Art Online, Bleach stb. Most elsősorban nem a kisgyerekekre gondolok, hanem a nagyobbakra, mert látom ők is istenítik ezeket a szennyeket.

2012. okt. 17. 16:35
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Én meg azt sajnálom, aki olyan dolgokkal foglalkozik, amik nem is tetszenek neki."

Már ne haragudj, de én azért írtam azt a választ, hogy:

"Én azt sajnálom akik ezért rajonganak."-mert az előttem lévő válaszoló úgy válaszolt vissza nekem, mintha az lenne a normális és a jó amit ő gondol, ezt írta:

"Az hogy nemteccik a cosplay stb .. hát ne haragudj de ezért csak sajnálni tudlak hogy mikből maradsz ki ."

Ő sajnál engem ez végett, csak mert én nem szeretem ezeket a dolgokat és leírtam róla a véleményemet?

Hát már ne haragudjatok, de ilyenekért fennakadni?

Na mindegy hagyjuk is. Amúgy hihetetlen, hogy mennyi anime fanatikus, animét már divatból néz a legtöbb ember, ahogy én ezt megfigyeltem. Tömegcikk lett, túl lett hypolva (igazából még most is túl van hypolva), el vesztette már a varázsát. Valamint én anno megpróbálkoztam egy-két anime megnézésével (mint ahogy írtam is), már csak azért is, hogy ne mondják rám azt, hogy:" Nem is láttál még egy animét sem, honnan tudod, hogy sz*r?"

Mivel láttam már párat, így van reális véleményem, tehát sík hülye nem vagyok a témában. De nekem nem jött be valahogy, sőt pont azért utáltam meg őket mert sok a szenny, és ez nem csak én szerintem van így, sok animefan spanom is tett már fel hasonló kérdéseket mint Te itt a gyik-en Kérdező. Egyre rosszabb a felhozatal ahogy másoktól is hallom, és mivel engem különösebben soha sem vonzott, ráadásul amiket láttam azokban is java részt csalódtam, így én már nem nézek animéket.

2012. okt. 19. 19:02
 22/44 A kérdező kommentje:

Az ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Én nem vettem észre a saját környékem, hogy túl lenne hypolva és én nem is nagyon reklámozom, hogy animet nézek.

Most is jönnek ki jó és rossz animek egyaránt, akárcsak régen, de hogy mi a jó és mi a rossz, az megint csak ízlés kérdése.

2012. okt. 19. 19:11
 23/44 anonim ***** válasza:

"Most is jönnek ki jó és rossz animek egyaránt, akárcsak régen, de hogy mi a jó és mi a rossz, az megint csak ízlés kérdése."

Ez így is van! Viszont régebben több jó anime jött ki és lényegesen kevesebb rossz, manapság már inkább fordítva van. Legalább is a nagy animefan ismerőseim ezt állítják elég erősen. Én nem tudom pontosan, hogy ez mennyire van így, de sz anime rajongó ismerőseim már nagyon régóta néznek animéket, és sokuk ezt állítja. Ha már ennyien állítják akkor csak van benne valami...

Bár ez szerintem is ízlés kérdése.

2012. okt. 19. 19:32
 24/44 anonim ***** válasza:
a naruto nem unalmas
2012. okt. 24. 18:17
 25/44 A kérdező kommentje:

Annak a korosztálynak, akinek készül biztos nem.

Elárulnád a korod, vagy az nagy titok ?:)

2012. okt. 24. 18:43
 26/44 anonim ***** válasza:
10
2012. okt. 25. 13:25
 27/44 anonim ***** válasza:
akkor értem miért van vele bajod
2012. okt. 25. 13:37
 28/44 anonim ***** válasza:

Szerintem se unalmas a Naruto ill. a Bleach, csak feliratosan kell nézni és ki kell hagyni a filler részeket.

21

2012. dec. 12. 17:45
 29/44 anonim ***** válasza:

Naruto bleach tömegshounenenk , a sao meghát , jólindult de hatalmas sablonos és klisés szenvedés lett így a végére .

Mind a 3om középkategória .

2012. dec. 12. 18:40
 30/44 Thunderfairy ***** válasza:
A Bleach az egy jó anime.
2013. jan. 6. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!