Miért rajonganak ennyien az unalmas, klisés, vontatott animékért?
Én igazából egy anime-ért sem vagyok oda. Amúgy a Naruto-t igen sok 14 éven bőven felüli is nézi, nálunk az egyetemi koleszba majdnem mindenki nézi és szereti a Naruto-t, holott ott alapból 19-24 éves korúak vannak ott. Én speciel még egy részt sem láttam a Naruto-ból. A Bleach-ből 2-3 részt igen, de szerintem gagyi.
Én anime-ből anno a Hell Girl-t néztem meg a Fullmetal Alchemist-et, de az utóbbiba bele untam, sőt ma már a Hell Girl-t sem tudnám újra nézni. Sőt, én már igazából rühellem az animéket, odáig jutottam el. Ez van.
Igazáság szerintem kedves előző rosszakkal kezdtél , az FMA is csak a brotherhood része jó és az is a 30.résztől indul be .
Ha első animét akarsz kezdeni ajánloma Code Geass-t , nézz meg 5részt azt döncsd el érdekel e vagy nem ,de 99%bab biztos hogy érdekelni fog a legjobb seinen
18felett nem érdemes első animeként shounen fightot nézni.
A 16:41-es válaszoló vagyok!
Miért is kezdtem rossz animékkel??
Amikor én a Hell Girl-t és a FMA-t néztem akkor, nem is tudom... kb. 16-17 év körül lehettem, most 23 éves vagyok.
A Hell Girl-nek amúgy a hangulata meg a témája tetszett anno, no meg a sztorik tanulsága, de ma már tuti nem nézném meg. Az FMA-et az elején nagy érdeklődéssel néztem, de később egyre unalmasabb lett, és végül nem tetszett.
Hát nem is tudom, hogy el kezdjek-e egyáltalán egy új animét nézni. Én egyébként nem bírom az ilyen japánb*zulás, cosplay, anime, manga, jrock, jpop témák világát, sőt ahogy látom egyre nagyobb divat egyre több embernél, egész egyszerűen behányok már ettől. Főleg az olyan anime-k betétdaloktól ahol a nyálas hangú japó kislányok nyávognak rockzenére.
Na ilyenkor tudnák neki b*szni valamit a TV-nek, és tényleg csak azért nem teszem meg, mert k*rva drága volt a TV-m, másrészt van békésebb megoldás, ott a távirányító és egyszerűen elkapcsolok. Múltkor lapozgattam a csatornák között este, egyszer csak az Animax-hoz értem, egyszer csak ment a Kilari (csakis onnan tudom a címét, mert a T-Home box kiírta), meghallottam azt a hangot amit kiadott a kisliba a szájából, majdnem öklendeztem, azért nem hánytam mert azonnal elkapcsoltam.
Ilyenkor teszem fel a kérdést magamba, ilyenekre van igény??!
Hát azt vedd figyelembe hogy az animax a csődszélén van , nem véleltenül , a szinkronjaik szarok , nem szabad magyar szinkronnal animét nézni !
Az amerikai sorozatok legtöbbsége is csak eredeti szinkronnal jó ..
Az hogy nemteccik a cosplay stb .. hát ne haragudj de ezért csak sajnálni tudlak hogy mikből maradsz ki .
Hát néztem egyszer-kétszer eredeti japán nyelvű animét is, a női hangok annyira nyálasak és gusztustalanul csipogóak, hogy szerintem gagyibb mint a magyar szinkron.
Egyszer egy Japánról szóló dokumentumfilmet néztem, ott pont mutattak benne cosplay-t is, na most az ilyen csili-villi anime szereplőknek öltözött jelmezekbe ott rohangálnak, szerintem rettentően nevetséges, eltúlzott és beteges, arról nem is beszélve hogy agyonra hypolt. A japók amúgy abnormálisak ilyen téren. :D
Én nem érzem azt hogy, hatalmas dolgok maradtak volna ki az életemből ezek nélkül.
Én azt sajnálom akik ezért rajonganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!