Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért rajonganak ennyien az...

Miért rajonganak ennyien az unalmas, klisés, vontatott animékért?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, mint Naruto Shipuuden, Sword Art Online, Bleach stb. Most elsősorban nem a kisgyerekekre gondolok, hanem a nagyobbakra, mert látom ők is istenítik ezeket a szennyeket.

2012. okt. 17. 16:35
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Egyetértek, hogy a 14 éves körüli korosztálynak az való, de idősebbek is nézik elég sokan.
2012. okt. 18. 12:26
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora barmok vannak ezen a földön... Neked sincs elég dolgod, hogy másokkal foglalkozol. Törődj a saját problémáddal szerintem.:D Nekik ez jön be, ők nem tartják unalmasnak! Miért, te mit szeretsz? Tegyük fel, hogy a Code Geass-t... Valaki meg azt utálja, meg tartja unalmasnak! Elég gáz lenne, ha mindenki egyféle animét szeretne, nem? Én szeretem a Naruto-t, mert jó a sztorija,csak úgy mint a Bleach-nek. A Sao-ért nem vagyok oda, de ettől függetlenül nem mondom, hogy sz.r mert másnak meg bejön! És ez így van rendjén!
2012. okt. 18. 20:07
 13/44 A kérdező kommentje:
Igen, csak hogy a naruto meg a bleach gyerekeknek íródik, nem pedig felnőtteknek és nem véletlen, hogy egyre többen dobják mindkettőt.
2012. okt. 18. 20:17
 14/44 anonim ***** válasza:
Hát a narutoval én úgy vagyok hogy már x éve nézem és most már nem fogom abba hagyni ha ennyit kkibirtam .
2012. okt. 18. 20:35
 15/44 anonim ***** válasza:

Én igazából egy anime-ért sem vagyok oda. Amúgy a Naruto-t igen sok 14 éven bőven felüli is nézi, nálunk az egyetemi koleszba majdnem mindenki nézi és szereti a Naruto-t, holott ott alapból 19-24 éves korúak vannak ott. Én speciel még egy részt sem láttam a Naruto-ból. A Bleach-ből 2-3 részt igen, de szerintem gagyi.

Én anime-ből anno a Hell Girl-t néztem meg a Fullmetal Alchemist-et, de az utóbbiba bele untam, sőt ma már a Hell Girl-t sem tudnám újra nézni. Sőt, én már igazából rühellem az animéket, odáig jutottam el. Ez van.

2012. okt. 19. 16:41
 16/44 anonim ***** válasza:

Igazáság szerintem kedves előző rosszakkal kezdtél , az FMA is csak a brotherhood része jó és az is a 30.résztől indul be .

Ha első animét akarsz kezdeni ajánloma Code Geass-t , nézz meg 5részt azt döncsd el érdekel e vagy nem ,de 99%bab biztos hogy érdekelni fog a legjobb seinen

18felett nem érdemes első animeként shounen fightot nézni.

2012. okt. 19. 16:52
 17/44 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de elég érdekes emberek járnak oda, ha ennyi idősen egy gyerekek szánt rajzfilmet néznek. A Code Geass már tényleg felnőtteknek való.
2012. okt. 19. 16:54
 18/44 anonim ***** válasza:

A 16:41-es válaszoló vagyok!

Miért is kezdtem rossz animékkel??

Amikor én a Hell Girl-t és a FMA-t néztem akkor, nem is tudom... kb. 16-17 év körül lehettem, most 23 éves vagyok.

A Hell Girl-nek amúgy a hangulata meg a témája tetszett anno, no meg a sztorik tanulsága, de ma már tuti nem nézném meg. Az FMA-et az elején nagy érdeklődéssel néztem, de később egyre unalmasabb lett, és végül nem tetszett.

Hát nem is tudom, hogy el kezdjek-e egyáltalán egy új animét nézni. Én egyébként nem bírom az ilyen japánb*zulás, cosplay, anime, manga, jrock, jpop témák világát, sőt ahogy látom egyre nagyobb divat egyre több embernél, egész egyszerűen behányok már ettől. Főleg az olyan anime-k betétdaloktól ahol a nyálas hangú japó kislányok nyávognak rockzenére.

Na ilyenkor tudnák neki b*szni valamit a TV-nek, és tényleg csak azért nem teszem meg, mert k*rva drága volt a TV-m, másrészt van békésebb megoldás, ott a távirányító és egyszerűen elkapcsolok. Múltkor lapozgattam a csatornák között este, egyszer csak az Animax-hoz értem, egyszer csak ment a Kilari (csakis onnan tudom a címét, mert a T-Home box kiírta), meghallottam azt a hangot amit kiadott a kisliba a szájából, majdnem öklendeztem, azért nem hánytam mert azonnal elkapcsoltam.

Ilyenkor teszem fel a kérdést magamba, ilyenekre van igény??!

2012. okt. 19. 17:26
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt vedd figyelembe hogy az animax a csődszélén van , nem véleltenül , a szinkronjaik szarok , nem szabad magyar szinkronnal animét nézni !

Az amerikai sorozatok legtöbbsége is csak eredeti szinkronnal jó ..

Az hogy nemteccik a cosplay stb .. hát ne haragudj de ezért csak sajnálni tudlak hogy mikből maradsz ki .

2012. okt. 19. 17:36
 20/44 anonim ***** válasza:

Hát néztem egyszer-kétszer eredeti japán nyelvű animét is, a női hangok annyira nyálasak és gusztustalanul csipogóak, hogy szerintem gagyibb mint a magyar szinkron.

Egyszer egy Japánról szóló dokumentumfilmet néztem, ott pont mutattak benne cosplay-t is, na most az ilyen csili-villi anime szereplőknek öltözött jelmezekbe ott rohangálnak, szerintem rettentően nevetséges, eltúlzott és beteges, arról nem is beszélve hogy agyonra hypolt. A japók amúgy abnormálisak ilyen téren. :D

Én nem érzem azt hogy, hatalmas dolgok maradtak volna ki az életemből ezek nélkül.

Én azt sajnálom akik ezért rajonganak.

2012. okt. 19. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!