Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Érdekes elkezdeni nézni a One...

Érdekes elkezdeni nézni a One Piece-t?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen följött a többi animéknél és kiváncsi lettem. Meg akartam nézni de 2 dolog tántorított eddig vissza. 1 , 1999-ben készült akkor az nem sokkal rosszabb minőségű mint a maiak ? 2, Ha kb most 500 részes és a felénél tartunk az azt jelenti hogy ezer részes. Nem fog ellaposodni vagy unalmassá válni?

#sorozat #anime #anime sorozat #One Piece #kalózos anime #kaland anime #érdemes-e megnéznem?
2012. szept. 19. 19:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
71%
Igaz ami igaz, azért van 1-2 filler, amit mire megnéztem, híztam vagy 10 kilót. Főleg ez a Toriko :D
2013. jan. 2. 13:07
 22/38 anonim ***** válasza:
70%
Azért jó húzás volt ez a Torikós dolog, így sztem sokkal többen kezdték el nézni, mintha nem lett volna crossover... Mindegy, engem nagyon nem győzött meg még így sem xD Az opening szövege már elborzasztott (rág rág rág o.O ) A mérhetetlen zabálás csak egyetlen egy embernek áll jól, őt pedig Monkey D. Luffynak hívják :D Mást nem fogadok el :D
2013. jan. 2. 16:29
 23/38 anonim ***** válasza:
78%
Azért Heinek is jól állt xD
2013. jan. 2. 16:31
 24/38 Nándi91 válasza:
100%

Az én véleményem:

Én még nem néztem végig de baromi jó. Nagyon tetszik nekem és sztem sokkal jobb mint a többi béna mese( dragonballnál mondjuk nem jobb :) )

2013. szept. 29. 22:32
 25/38 Next-genGamer válasza:
9%
Én nagy Naruto fan vagyok és hallottam, hogy ez is jó, de a grafika miatt nagyon nehezen tudom rávenni magamat, mert természetesen nem 1 az 1-ben dragon ball-os a grafikája, csak ez az elnagyolt stílus rá emlékeztet és abból sem bírtam többet nézni pár résznél. Azt meg nem értem, miért kell szinte az összes Dragon Ball-os, One Piece-s fórumon vagy bármilyen más helyen megemlíteni, hogy alázza a Naruto-t, meg sokkal szarabb a Naruto. Oké a fillerek idegesítőek, de az eredeti részek zseniálisak és a gyerekkorom. Azért néztem fel ide, hogy véleményt lássak a OP-ről, de ha ilyen oltogatós fanatikusok a nézői én inkább maradok a "neverending" Naruto-nál.
2015. jan. 6. 22:26
 26/38 anonim ***** válasza:
70%

A One Piece inkább "neverending", mivel már 18. éve fut a manga és kb. 3 éve azt mondta a mangaka,h kb. a felénél tart :D plusz a Narutónak jónéhány hete már vége van.

Szerintem a Naruto nagyon jól indult,amikor még tényleg ninja sztori volt (pl. Zabuzás részek), de sajnos egyre inkább, főleg a Shippuudennel, Dragon Ball-os lett (pl. a Susano, Kyubi chakra, a főfőellenség). A végén a "háború" meg sztem nagyon szar lett, fillerek szintjével vetekedett legtöbbször.

Sztem is sokkal jobb a One Piece. Az,h a grafikája olyan amilyen, annak köszönhető,h néhány évvel az említett Naruto előtt indult,de már szebb lett, nekem pl. semmi bajom sincs vele, és egyáltalán nem olyan, mint a DB. A DB-nek az volt a története (legalábbis a Z-nek),h jött egy kemény ellenség, ordibáltak, püfölték egymást, volt 1-2 szó a szeretetről és vége, jött a következő ugyanígy.

Ezzel szemben a One Piece-nek van igazi története, tele van fordulatokkal, jó harcok vannak és vicces is. Én is nagy Naruto fan voltam (még a kézjelek is tudtam, amivel a jutsukat csinálják :D ), de amikor elkezdtem a One Piece-t és egyre tovább haladtam vele, akkor rájöttem,h a Naruto a közelébe sem ér.

2015. jan. 7. 11:10
 27/38 anonim ***** válasza:
Hát én megmondom őszintén, hogy én régebben nem szerettem a One Piecet. Megnéztem 3 részt és alig csúszott le, ..nem tetszett először a történet se, a grafika se..sőt nagyon semmi. Leginkább a narutot, a Bleachet, a Yu Yu hakushot és persze a kihagyhatatlan Dragon ball szériát néztem + még 4-5 elhanyagolható animét. DE az utóbbi 1,5-2 hónapban úgy döntöttem újra megpróbálom a One Piece-el, az első 50 rész nehezen indult, de aztán ahogy egyre több részt néztem meg a kedvencemmé vált és nem tudok vele le állni. Pár hét alatt pedig utol is értem az animét, általában napi kb 20-25 részt néztem,(mikor hogy jutott idő ami szerintem nem kevés). Én mindenkinek csak ajánlani tudom...
2015. jún. 24. 14:40
 28/38 Fonorokxiu válasza:

1 ara én is kiváncsi vagyok hogy hány részböl áll az one piece.

2 a DB ne is hasonlitsátok se az one piece hez se a narutohoz,mert az egy kifejezhetetlenül rossz anime ha egyáltalán megérdemli hogy animének nevezem.Én szeretem a narutot és az one piece t csak azért kezdtem el nézni mert a narutoval utolértem a feliratkészitöket.

Persze mind a kettöben van egy kis hiba ami nekem nem tetszik.Az one piece ben az nem tetszik mikor olyan hejzetekbe kerülnek amit emberi fejel logikusan nem lehet megoldani vagy megérte sem.pl: amikor az 587. részben low kicseréli nami sanji frenky és chopper szivét,az az összekeveri igy mindenki a másiknak a szeméiségét kapja meg.1 hogy a frászba változik meg a szeméiségük ha egymás szivét kapják meg(ahoz nem az agyukat kellene kicserélni)?????

2 Hogy cserélik vissza???Mertt ha choppernek nem cserélték volna össze a szivét akk bindo megvan a válasz de igy hogy????

3 Low nemhiszem hogy csak ugy megondolja magát és visszacseréli.(még nem néztem meg azt a részt mikor megoldják)Ezért egész végig aggodhatok és idegesit.

Szoval ha belegondoltok az ijen problémákat emberi gondolkozásal nem lehet megoldani.

A naruto shippuuden ben meg minek a frásznak van annyi visszaemlékezés a multba?? az arány kb 10 visszaemlékezés 1 rendes rész.

A másik most jelenleg 706 része van az one piece nek feliratal elátva de szerintem még van egy pár rész(:

Én nagyon várom azokat a részeket mikor luffy kalozkirály lessz mert szerintem érdemes lenne azzal is csinálni egy két részt.Mivel ez a rajzfilm nem kötött mint ahogy egyik sem szerintem lehetne folytatni miután eléri céélját.Szerintem a Narutot is érdemes lenne fojtatni miután eléri ö is a célját és hokage lessz(:

Ha nem irtam valamit hejesen bocs(:

2015. aug. 26. 19:43
 29/38 anonim ***** válasza:

Azért az ne felejtsük el, hogy a mai shounen fight alapjait a dragon ball tette le és ezt lehet cáfolni/vitatni, ez akkor is így van.

A többivel kapcsolatban abban a részben, amit mondasz a OP-vel kapcsolatban nekem úgy rémlik(bár már régen láttam), hogy a személyiségüket nem cserélte fel, csak a "szellemüket". Innestől SPOILER plha még nem láttad... ugye Sanji Nami testébe kerül és mikor pl üldözik azt a sárkányt(már nem tudom mi volt, momndom régen láttam), akkor sanji megfogja Nami mellét(azaz lényegében most a "sajátsát", amiről előre kap és utoléri azt a sárkányt avgy pl.: ott van rögtön a testcsere után, hogy Kin'emon meg Sanji elmennek valahová és pont azt beszélik, hogy lefotózzák Nami testét). Law egyébként visszafogja mindek cserélni a testét ugyanis igazából szövetséget akar kötni Luffy-val, hogy rabolják el Caesar-t,(aki Doffy-nak a kis csicskása és ő gyártja a SMILE-t, amit eladnak Kaidonak), mert akkor Doffy-t el vágják a SMILE-tól és Kaido megöli őt. Miután elrabolták azt kérik Doffytól, hogy mondjon le Shichibukai rangjáról és a Dressrosa királyi címéről is, amit ő látszólag meg is tesz és Caesar átadását Dressrosán(pontosabban Green Bit-en tervezik, ám közben rájönnek, hogy ez csapda és Doffy nem mondod le a trnról és a shichiukai rangjáról sem. Ezután Mugiwara-ék(beleszámítva Luffít is , ugyanis szövetségesek) azt tervezik, hogy lerombolják a SMILE gyárat, eközben Luffy az arénában harcol, hogy megnyerje Ace mera-mera gyümölcsét, eközben Usopp és Robin találkoznak egy Tontatta nevű fajjal akikkel szövetséget kötnek és segítenek kiszabadítani a hercegnőjüket valamint felakarják szabadítani a donkihóte család által játékokká változtatott embereket, akiket a normális emberek elfelejtettek(tehát pl egy gyerek elfelejti, hogy neki van apja stb). Eközben Luffy találkozik a halottnak hitt testvérével Sabo-val, aki megakarja szerezni ace lánggyümölcsét, és Luci-nak beöltözve(aki eredetileg Luffy, aki ezek után megy segíteni Law-nak, akit "elrabolt" Doffy) folytatja a küzdelmet Luffy helyett és megnyeri a gyümölcsöt. Majd betörnek a palotába,, ahol Doffy fogva tarja Law-t(eközben Usopp, Robin és a Tontatták végre hajtják az S.O.P. hadműveletet, ami azt jelenti, hogy felszabadítják a játékokat) és a kis katona visszaváltozik a legendás Kyros-szá(aki a Colosseumban 3000 csatát nyert meg és ő Rebecca apja(akivel Luffy a kolosszeumban találkozott és ő Riku király(az előző király) unokája, akit gyűlölnek, mert 10 évvel ezelőtt mikor megjelent Doffy(akinek a családja Riku család előtt uralkodott(aminek már több 100 éve van)aki ara kényszerítette Riku királyt, hogy szedje be az emberektől a pénzt vagy harcoljon, hogy ő maradhasson a király(mert ugye Doffy visszaakarja venni a királyi címet, amit régen a családja birtokolt), amit Riku meg is tesz, de Doffy becsapja és az irányítása alá vonja több katonával együtt és lemészároltatja velük a fél országot) és látszólag megöli Doflamingót, ám kiderül, hogy az csak egy húr klón volt. Miután az emebrek rájöttek, hogy Riku király ártatlan és visszanyerték emlékeiket az elfeledett emberekről Doffy az egész országot egy kalitkába zárja és azt mondja, hogy vagy próbálják megölni őt vagy hozzák elé a felsorolt embereket, amikért pénzt kapnak(a legnagyobb vérdíj Usoppé(500 millió), ugyanis ő törte meg a varázst, amelytől játékok voltak az emberek. Ezekután mindenki elkezdi őket üldözni és Law, Luffy, Cavendish és Kyros Doflamingo felé tartanak, hogy megöljék, de segítenek nekik a Colosseumból kiszabadított és az ott harcoló emberek.(Ui.:Kyros más miatt is megy ugyanis megakarja bosszulni felesége halálát, akit Diamante (Doffy egyik főtisztje őlt meg). Végül Luffy és Law megérkezik Doffy-hoz és elkezdődik a csata. UI.:Egyébként Luffy és Law végsősoron Kaidóra pályázik)

SPOILER VÉGE

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de nagyjából leírtam mindent.

2015. aug. 26. 20:59
 30/38 anonim ***** válasza:
Ja és ezt elfelejtettem írni, hogy még bőven van epizód, ugyanis Oda azt nyilatkozta, hogy a Gyojin-sziget arc-nál volt kb a felénél az anime.
2015. aug. 26. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!