Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Érdekes elkezdeni nézni a One...

Érdekes elkezdeni nézni a One Piece-t?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen följött a többi animéknél és kiváncsi lettem. Meg akartam nézni de 2 dolog tántorított eddig vissza. 1 , 1999-ben készült akkor az nem sokkal rosszabb minőségű mint a maiak ? 2, Ha kb most 500 részes és a felénél tartunk az azt jelenti hogy ezer részes. Nem fog ellaposodni vagy unalmassá válni?

#sorozat #anime #anime sorozat #One Piece #kalózos anime #kaland anime #érdemes-e megnéznem?
2012. szept. 19. 19:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az tántorítana vissza, hogy te is beszűkült majom leszel, aki előtt csak az fog lebegni, hogy "a One Piece a legjobb".
2012. nov. 25. 01:35
 12/38 anonim ***** válasza:
86%

Akinek a One Piece tetszik a legjobban, az már egy beszűkült majom? Ennyire te sem lehetsz ostoba.

Mellesleg, felesleges sorrendet felállítani, mert szinte mindegyik anime más és más témát dolgoz fel. De az, hogy valakinek a One Piece a kedvence, és ezért majom legyen, hát kedves előző: Ásd el magad, nagyon-nagyon mélyre, és elő se bújj :)

2012. nov. 25. 14:26
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Az összes One Piece rajongó, akivel beszéltem, az nem lát tovább ennél a sorozatnál, elképzelni sem tudja, hogy egy rövidebb sorozat jobb legyen, ne adj Isten több mondanivalóval rendelkezzen. Aki pedig nem szereti a One Piece-t, az rögtön egy hülye. Ezek alapján igen, beszűkült majmok!
2012. nov. 26. 15:54
 14/38 anonim ***** válasza:
55%
Hát nemtudom , én one piece fan vagyok , egészjónak tartom , viszont vannak sokkal jobb kevesebb részes animék , nem ma kezdtem , nem egyet láttam .. szóval ne általánosíts!
2012. nov. 26. 18:07
 15/38 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is, szeretem a One Piece-t, egyik kedvencem is, de van sokkal jobb is. De szerintem nem hülye az aki azt mondja szeretem a One Piecet, és az az, aki azt mondja egyetlen egy képről hogy sz*r. Először nekem sem tetszett, de amikor elkezdtem a 100 rész környékén megszállott lettem, alig 2-3 hét alatt 400 részt ledaráltam, volt, hogy napi 20 rész + suli...

Mondjuk ez már agybaj, de mindegy :DD (ez a rekordom, és még nem próbáltam megdönteni, de nem is akarom XDD)

2012. nov. 26. 19:21
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

Jól írtad: agybaj!

Nem egy kép alapján írom, 100 fölött van már a megnézett részek száma.

A másik okoskának pedig kimaradt az "akivel beszéltem" rész.

Nem egy shounen mangát olvastam/láttam illetve olvasok és vagy nézek most is, így látom, hogy ez az egyik leggyengébb a műfajban.

2012. dec. 9. 01:27
 17/38 anonim ***** válasza:
69%

A One Piece a leggyengébb ?

Ember azt vágod hogy manga eladásba 2011-ben több mint a 6x-ára verte meg a 2ik helyezett narutot ?

[link]

2012. dec. 9. 01:57
 18/38 anonim ***** válasza:
69%

Jó hát nyílván a többi többtíz/százmillió emberről beszélt, akik nézik az animét/olvassák a mangát. Valószínűleg azért a leggyengébb műfaj, mert 1. helyen van az eladási listában, és a nézettsége is egetrengetően magas. Az még véletlenül sem lehet, hogy az egyéni véleményén alapszik az, hogy a fajtájának leggyengébbike a One Piece.

Egyébként, sokaknak azért nem tetszik a végén, mert miután beindul a One Piece (Arabasta arc után), rögtön mindenki 20-30-40 részt kezd el naponta megnézni, és az egyetlen célja, hogy behozza az animét, ahol most tart, és nem élvezi a részeket, nem figyel oda kellően, mindig csak azt nézi, mikor lesz már a következő rész, és még mennyi van hátra. Én is itt csesztem el. Pár hete elkezdtem előlről megnézni, sokkal jobb, és pozitívabb véleménnyel vagyok, mert sehova nem sietek, akkor nézem, amikor épp nagy kedvem van hozzá.

2012. dec. 9. 09:57
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha annyi időd van. hogy napi 20-30 rész ledarálj.... akkor értelmesebb műveket is nézhetnél.

Attól, mert valamit sokan néznek, még nem biztos, hogy jó. Ezt hívják divatnak.

Még mindig a Biblia a vezető az eladásokat tekintve, szóval hagyjuk :D

2012. dec. 12. 18:55
 20/38 anonim ***** válasza:
77%
Nos én csak annyit szólnék hozzá a dologhoz, hogy pont most érem majd be a sorozatot (555-nél járok) 1 év alatt sikerült de abszolút megérte. Eleinte én is a terjedelme miatt féltem belekezdeni, de most már komolyan úgy érzem, hogy nagyon de nagyon jó döntés volt :) És volt olyan, hogy egész nap semmi mást nem csináltam csak ezt néztem és nem bántam meg... Való igaz, hogy azért kezdtem el, mert sok helyen olvastam milyen jó, de ez nem befolyásolt a véleményalkotásomban... pl eleinte a Bleach, Naruto, stb is nagyon tetszett de azokat mégsem tudtam követni, ezt pedig nem bírom abbahagyni-ez jelenthet valamit. Azt nem tagadom, hogy a rövidebb animék/mangák is lehetnek ugyanilyen jók lásd pl Death Note, de ennek is megvan a maga varázsa, hiszen így nem kell összesűríteni a történetet, marad idő az ökörködésre. Pont ez a legjobb benne: annyit nevetek rajta és olyan jóízűeket! :D Rengeteg benne a csavar, a szereplők nagyon szerethetőek, különösen Luffy, nagyon ott van a történet, egyben van minden, látszik, hogy minden részlet ki van találva és minden kis mellékinformáció később mozgatórugója lehet akár egy egész arc-nak :)))Szóval, ha még nem kezdted el, akkor csak ajánlani tudom- bár most nézem, hogy szeptemberi a poszt xD de mindegy már nem törlöm ki ezt a kisregényt xD Mondjuk lehet hogy csak akkor érdemes elkezdeni ha már vége lesz mert előre látom, hogy milyen kínszenvedés lesz hétről hétre nézni a részeket ahelyett, hogy annyit nézzek egyszerre, amennyihez kedvem van :( Mindegy, még hátra vannak nekem a specialok, ova-k és moviek, ez még egy darabig kitart... :D
2013. jan. 2. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!