Érdekes elkezdeni nézni a One Piece-t?
Akinek a One Piece tetszik a legjobban, az már egy beszűkült majom? Ennyire te sem lehetsz ostoba.
Mellesleg, felesleges sorrendet felállítani, mert szinte mindegyik anime más és más témát dolgoz fel. De az, hogy valakinek a One Piece a kedvence, és ezért majom legyen, hát kedves előző: Ásd el magad, nagyon-nagyon mélyre, és elő se bújj :)
Szerintem is, szeretem a One Piece-t, egyik kedvencem is, de van sokkal jobb is. De szerintem nem hülye az aki azt mondja szeretem a One Piecet, és az az, aki azt mondja egyetlen egy képről hogy sz*r. Először nekem sem tetszett, de amikor elkezdtem a 100 rész környékén megszállott lettem, alig 2-3 hét alatt 400 részt ledaráltam, volt, hogy napi 20 rész + suli...
Mondjuk ez már agybaj, de mindegy :DD (ez a rekordom, és még nem próbáltam megdönteni, de nem is akarom XDD)
Jól írtad: agybaj!
Nem egy kép alapján írom, 100 fölött van már a megnézett részek száma.
A másik okoskának pedig kimaradt az "akivel beszéltem" rész.
Nem egy shounen mangát olvastam/láttam illetve olvasok és vagy nézek most is, így látom, hogy ez az egyik leggyengébb a műfajban.
A One Piece a leggyengébb ?
Ember azt vágod hogy manga eladásba 2011-ben több mint a 6x-ára verte meg a 2ik helyezett narutot ?
Jó hát nyílván a többi többtíz/százmillió emberről beszélt, akik nézik az animét/olvassák a mangát. Valószínűleg azért a leggyengébb műfaj, mert 1. helyen van az eladási listában, és a nézettsége is egetrengetően magas. Az még véletlenül sem lehet, hogy az egyéni véleményén alapszik az, hogy a fajtájának leggyengébbike a One Piece.
Egyébként, sokaknak azért nem tetszik a végén, mert miután beindul a One Piece (Arabasta arc után), rögtön mindenki 20-30-40 részt kezd el naponta megnézni, és az egyetlen célja, hogy behozza az animét, ahol most tart, és nem élvezi a részeket, nem figyel oda kellően, mindig csak azt nézi, mikor lesz már a következő rész, és még mennyi van hátra. Én is itt csesztem el. Pár hete elkezdtem előlről megnézni, sokkal jobb, és pozitívabb véleménnyel vagyok, mert sehova nem sietek, akkor nézem, amikor épp nagy kedvem van hozzá.
Ha annyi időd van. hogy napi 20-30 rész ledarálj.... akkor értelmesebb műveket is nézhetnél.
Attól, mert valamit sokan néznek, még nem biztos, hogy jó. Ezt hívják divatnak.
Még mindig a Biblia a vezető az eladásokat tekintve, szóval hagyjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!