Érdekes elkezdeni nézni a One Piece-t?
Az egyik legjobb Shounen anime , első 100része olyan közepes , utánna nagyonjó , grafikailag 350ig a nézhető kategóriában van utánna elég szép .
564.része volt vasárnap , htá kb a felénél de ezt csak a mangaka tudja .
Amúgy az egyik legjobb neverend shounen a narutoval .
Szerinted bárki is tudja hogy hány részes lessz ?
14éve fut omg :D
Amúgy ha szereted a shounen fightot vannak benne jó fightok.
Luffy v Luccy /Mugiwaras Vs. CP9/
Luffy v Magellan
Luffy v Gekko Moria
Luffy v Enel
Vagy a Marinfordi háború nagyon sok harc volt ..
Én csak ajánlom :D
Érdemes elkezdeni, persze a grafika ahhoz az évhez köthető, amit látsz, viszont újra és újra megújul. A részekkel kapcsolatban az eleje nekem se az igazi volt, Arabasta arc tetszett, Skypea nem, utána meg egyetlen rész nem volt amit kihagytam volna.
A karakterek nagyon tetszenek, a humor az kész :D a dráma ott van, a valóság, azt leszámítva hogy egy teljesen másik világban van ott van. Én úgy gondolom, hogy a karakterek nem olyanok, hogy jujj de szép ilyen olyan. A valóságot tükrözve olyan dráma van benne, amit másikban még nem láttam. Nem fogott meg annyira semmi mint ez. Sokat sírtam sok résznél, bár tény és való, lány vagyok és érzékeny :D
A filler részek is jók, a 200. rész után rá fogsz kattanni :D
Igaz történet:
Az elejét végigszenvedtem, nem csigázott fel, de megnéztem 1 év alatt az első 100 részt. A 184. résznél tartottam április 6-án, május 3-án már a heti részt néztem.
1 hónap. Megállás nélkül, volt, hogy egy nap 20 részt néztem meg. Bár az iskola nem támogatta ezt, én nagyon imádom. Mindenképp nézd meg.
Az eleje elég döcögősen indul, de ez ne tántorítson vissza attól, hogy ne nézd. Nagyon jó, hol izgalmas, hol vicces, hol megható, hol pedig szinte nagyon tanulságos. A grafika folyamatosan szép lesz, háromszáz valahányadik résztől már HD minőségű, és az 50-60. résztől már eleve nem csúnya, inkább nem mai. De idővel ez is javul.
1000 részhez még nagyon nincs közel, ahhoz kell neki még bő 10-12 év, hiszen a 15 év alatt lett 566 részes (ahol most tart). És nemhogy egyre unalmasabb, egyre izgalmasabb lesz, a Fisherman (Gyojin) szigetes rész pedig szerintem aránylag jó, de ezt te majd eldöntöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!