Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb anime? One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball?

Figyelt kérdés
Mindeggyikbe belekeztem az összesbe nagyon tetszik nemtudom melyiket nézzem szerintetek?

2012. jún. 3. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Már 4 éves a kérdés,viszont én is le szeretném írni a véleményemet.

-One Piece: Engem elrettent magától az a sok rész, és a sztori se nagyon jön be, bár rengetegen vannak, akiknek tetszik. :)

-Bleach: Nemrég kezdtem bele( július végén), de eddig nagyon tetszik! Mondjuk mielőtt elkezdtem, elég szkeptikusan álltam hozzá, mivel sok negatív kritikát olvastam róla, de most a szerelmese vagyok! A fillereket meg ki lehet hagyni, de valljuk be, itt egész jók. Nekem viszont csak az böki a csőrömet, hogy Ichigo már nem t'om hová fejlődik, viszont a barátai csak maradnak egy gagyi szinten, díszpontynak vannak. Olyan, mintha Ichigo valami kiválasztott lenne vagy maga Isten, aki rendet tart a Földön. Igenis essen pofára, igenis eddzen azért, hogy erős legyen, igenis harcoljon a képességeiért, ne hulljon az ölébe semmi! Pedig Ichi a kedvenc szereplőm Urahara mellet...Emellett a barátai is erősödhetnének, már nem azért... De még mindig tetszik, ezek után is. Talán a világa miatt, a szereplők miatt, ki tudja...

-Naruto: Hát, azt hallottam róla, hogy sok benne a filler epizód, de a története nem ígérkezik rossznak. :)

-Dragon Ball: Ez egy igazi retro anime, emlékszem, hogy a nővéreimnek miféle gyűjteményeik voltak matricák, képek, egyebek. :D Nekem már túl régi, de aki ezen nőtt fel, szívesen gondol vissza rá. :)

2016. aug. 4. 23:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Naruto fillereit kilehet hagyni.Szerintem tetszene. :D
2016. aug. 5. 00:32
 23/24 anonim válasza:

Már ezeréves a kérdés, de azért válaszolok rá ^^

Én személy szerint IMÁDOM a One Piece-t

Egyszerűen megfogalmazhatatlanul szeretem. A karakterek a mostmár 800+ részek alatt folyamatosan tudnak fejlődni, mint személységi téren, mint harci tudásban.

Emellett több szálon fut a cselekmény és minden fontos. Egy egyszerű sziget a 20. részben, még visszatérhet a 200.-ban. Minden kapcsoloódik mindenhez és egy olyan kompakt és zseniálisan felépített világban játszódik, amit még megálmodni is nehéz lenne ^^ Tényleg nem tudom megfogalmazni, miért is jó annyira a One Piece, de szól barátságról, árulásról, halálról, életről, a humora nagyon jó és sokszor komolyan meg tud érinteni. Komolyan, miért bőgtem én egy elsüllyedő hajó miatt? Nem tudom, de egyszerűen a sorozat magába szippantja az embert.

Szerintem mindenkinek érdemes elkezdenie és ha először "bugyutának" tűnik a rajzolása vagy maga Luffy miatt, csak nézd tovább. Csak egy résszel. Nézd tovább bármikor és meglátod majd, mi az ami ennyi embert megfogott. Megérted, hogy egy szalmakalapos kölyök hatalmas mosollyal, a hülye társaival az oldalán hogyan tud az ember szívéhez nőni. És hogy egy férfi is tud egy két könnycseppet elmorzsolni egy RAJZFILM miatt.

A One Piece életem egyik legmeghatározóbb animéje most és lesz is szerintem örökre :)

2017. dec. 2. 19:25
 24/24 anonim ***** válasza:

Az One Piece, Naruto és Bleach története jó és próbálják jól kombinálni az akció jelenetekkel.

A Dragon Ball tök más az egész csak akció és még annyira hype-osak is a harcok hogy arra nincsenek szavak. (és még perverz is néha)

2023. jan. 29. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!