Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb anime? One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball?

Figyelt kérdés
Mindeggyikbe belekeztem az összesbe nagyon tetszik nemtudom melyiket nézzem szerintetek?

2012. jún. 3. 19:33
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Én mindenképpen, a Bleach-t ajánlom, nem tudok leakadni róla! Na ez azért túlzás mert most szünetel és nem tudom nézni :D

Am miután végig néztem az eddigi részeket, újrakezdtem az egészet és a hosszabb filterek is egész tűrhető történetek külön külön. Szerintem minden képpen ezt érdemes megnézni legalább 1x. (saját vélemény, a Naruto is elmegy, de szerintem meg se közelíti a Bleach-t).

Ami még nagyon jó anime, most kezdtem el nézni, az a Fairy Tail!

2012. jún. 16. 17:58
 12/24 anonim válasza:
mindenképpen one piece!!! az egyszerűen fenomenális!!! a többit én sajnos nem szeretem... :S de talán 2.-ként a naruto-t elkezdheted. de szerintem one piece!! :D
2012. jún. 27. 21:46
 13/24 Naruto!Shippuuden ***** válasza:
46%
Én a Narutot ajanlanam.Azutan a Dragon Ball-t.A Bleach szerintem egy fos semmi vicc nincs benne sott meg karomkodnak is utalom ezt az animet nem ajanlom.One Piece szerintem ez egy szar bar meg soha nem lattam.A Naruto szerintem a legjobb nezd meg sok erdekesseg van benne.A Naruto 1. reszetol a 220. reszig es a Naruto shippuudent ami a legjobb az 1. reszetol a 269. reszig bar meg jonnek reszek szoval nezd ! :D
2012. júl. 11. 15:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy a Bleach! Mégha az elején nem is olyan szép a grafika a vége felé nagyon jó! És az arrancaros részek a legeslegjobbak!!! :)
2012. júl. 17. 15:05
 15/24 KoleszI válasza:

Dragon Ballt nem láttam, bár sok jót hallottam róla.

A Narutot néztem, de nekem személy szerint a végére nem igazán tetszett. A legnagyobb problámám vele a sok filler volt, valamint miután a kedvenc szereplőm átállt a gonosz oldalra kissé el is laposodott a történet.

A Bleach eleje nagyon jó, a grafika folyamatosan javul. A történet az elején jó, de kezd ellaposodni a végére és sok a filler. karakterek jók és mindegyiknek megvan a maga háttártörténete.Ami az arrankaros rész után volt személy szerint nekem nem igazán tetszett, de erről lehet vitatkozni. Összességében nagyon jól sikerült anime.

A one piece a jelenlegi kedvencem. Sokáig nem mertem megnézni részben a grafikálya, részben az ellentétes kritikák miatt. Én azon kevesek közé tartozom akik az elejét is élvezték (nagyon sok helyen hallom hogy valaki az első 3-4 zész után abbahagyja.) Az első kb 20 rész bevezetés a történetbe és a dolgok azután krzdenek beindulni. A karakterek hihetetlenül jól sikerültek, a történet eredeti, a harcok jók, a képességek egyediek. Alapvetően egy akciódús, néhol komoly de alapvetően vicces (néha kissé fárasztó) anime és ebben a kategóriában nehéz jobbat találni.

Bár nincs a felsoroltak közt ajánlom még a fairy tailt és esetleg a gintamát. Bocs hogy hosszú lett remélem tudtam segíteni. Ja, és amit leírtam az a személyes véleményem ha valaki nem ért vele egyet ne sértődjön meg.

2013. júl. 19. 12:47
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a Naruto és Naruto Shippuden nagyon jó anime. A Bleach se rossz bár nekem a Naruto jobban bejön. Na és ott van még a One Piece is. Luffy valami eszméletlen. Szeriintem az első a One Piece aztán a Naruto majd a Bleach! Viszont amit nem értek h miért vagytok ennyire rossz véleménnyel a Naruto-ról? Ok h sok benne a felesleges rész meg kicsit hasonlít a Dragon Ball -ra de engem a főhős személyísege meg az összes karakter teljesen megfogott már az elején! Mondjuk Sakurát nem bírtam egy jódarabig csak a Shippuden-ben tetszett ! de ez csak az én véleményem! :)
2013. aug. 20. 20:27
 17/24 anonim válasza:

Tudom, hogy már több mint egy éve írtad ezt, szóval valószínűleg már kiválasztottad melyik is tetszik, de azért gondoltam leírom a véleményem.

Szóval Dragon Ball : nem nagyon ismerem csak pár részt láttam különösebben nem nyerte el a tetszésem.

One Piece: Hát elég egyedire sikeredett, de megmondom őszintén nekem nem tetszik. A rajzolása is inkább mesés mint animés. A történet tele van poénokkal ami persze jó, de a lényeg elveszni látszik. Az sem tetszik, hogy a szereplők nem önerejükből küzdenek meg a képességeikért hanem csak egyszerűen megesznek egy gyümölcsöt. És némelyiknek olyan idióta, értelmetlen képessége van. Továbbá nem értem miért mondják a főhősre, hogy erős amikor csak egyszerűen nyúlik. Akárhányszor kezdtem bele mindig az volt a véleményem, hogy ez olyan mint ha egy mesét néznék aminek sosem lesz vége. És tényleg a sztori csak megy tovább és tovább és egyáltalán nem látszik, hogy a vége felé tartana. Egy mondatban összefoglalható a lényege: Kalózok, akik közül néhányan ettek egy gyümölcsöt amitől fura képességük lett, keresik a One Piece-t.

Bleach: Imádom ezt az animét. Fordulatos, érdekes, vicces. Azonban ami nem tetszik, hogy Ichigo mindenkinél erősebb, ha az elején nem harc közben megedzi magát és győz. Vagy majd legközelebbi alkalommal győzi le. Mindig egyedül. Nekem túl kiszámítható. Erős az ellenfél? Tök mindegy majd Ichigo legyőzi. Meg ami még zavar a tök gyenge szinte csak dísznek tartott barátai. Semmi értelme, hogy ott vannak úgy is csak hátráltatják a főszereplőt.

Naruto: Ez a kedvenc animém. Szeretem a megrajzolást, szeretem hogy van mondanivalója, szeretem hogy a főhősnek vagy a többieknek mindig küzdenie kell ha elakarnak érni valamit. Szerintem nem hasonlít a Dragon Ballra. Szeretem, hogy tényleg minden gonoszban van valami jó, vagy van egy célja amiért küzd csak éppen rossz módszereket alkalmaz a megvalósítására. Szeretem, hogy Naruto mellett ott állnak a barátai és hogy ha feltűnik egy tök erős ellenség nem két perc alatt veri le és nem is egyedül. És azt is szeretem benne, hogy nem ő a legerősebb. Igaz nem a megszokott ninjákat láthatjuk, de pont ettől jó. Egyedi. Ami nem tetszik az a lány karakterek többsége akik nagyon gyengék. De az anime tele van igazán jó, meglepő fordulatokkal ( főleg ha mások nem lövik le előre)Ezért tudom ezt ajánlani mindenkinek.

2013. aug. 21. 17:45
 18/24 boros.major.peter válasza:

bleach:Szerintem egy nagyon jo anime;van benne akcio,drama,humor;de megis az zevert hogy a foszereplot dolgozhattak volna kicsit reszletesebbre

naruto: eggyik kedvencem;nagyon jo tortenet,jo humor,szereplök jo kidolgozottak

Dragon-ball:nem rossz anime,latszik hogy regi idokbol szarmazik,ami nem tetszett hogyb egy harc min. 10 resz

One Piece:imadom!!!,akcio,drama,humor;bar ez a demongyumolcs ero kicsit eroltettet

2014. dec. 27. 23:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Én már 2007 óta nézem a Naruto-naruto shippuudent. Az összes részt láttam eddig,és nem is csalódtam benne. Nekem egyértelműen az első helyen áll. A második a Bleach Ami nagyon megfogott,mert a grafika javult egyre jobban,ami nem igazán mondató el más animékről,szóval ő nekem a második helyen áll. A harmadik a one piece,mert annyira sok részt nem láttam belőle,viszont nézek róla amv részeket. Amikben néha-néha megfog. A Dragon ballról nem is beszélek,mert még a grafika sem tetszik,se semmi benne.
2015. júl. 30. 17:15
 20/24 Fonorokxiu válasza:

az one piece a blech és a naruto ezek viszik a pálmát.

A DB egy nagy szer én az elsö részt se néztem végig és mint ha isten keze lett volna benne fix oda katintottam amikor azt mongya a csaj a kis kölyöknek hogy megfoghatja a segét.N aenyirt a DB rol.A grafika a stori az értelmetlen püfölés ez nekem nem jön be.Mig az one piece és a naruto meg a bleach mind olyan storikat fednek fel amik mindig is a gyerekek álmai maradnak(:

(Kitünni valamiben és megvédeni azokat akiket szeretsz engem ez fogott meg bennük)(:

2015. aug. 26. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!