Milyen animét nézzek?
Láttam már ezeket:
Bleach
Naruto
Kilari
Death note
Highschool of the dead
Zombie loan
Death note
Higurashi no naku koro ni
Kaleido star
X men
REomeo x Julis
MOnte Christo rófja
D.gray man
Nana
Lovely complex
Honey and Clover
Dragon ball
Vampiure KNight
Hellsing
K-on
Soul Eater
Full metal Alchemist
Full Metal panic
Detective Conan
Elfen Lied
Chrono Crusade
Dice
Sailor Moon
Inuyasha
Ouran Highschool
Blood+
VAsember
Rozsomák
Yu yu hakusho
Fairy Tale
Slayers
Azt hiszem, csak ennyit láttam, és már az összeset végignéztem (majdnem). Most nagyon unatkozom, és nem tudom, hogy mit nézzek. HELP! Inkább a horrort szeretem, azért vagyok oda, a romantikát nem annyira szeretem, azt csak régebben néztem. Korhatár nem fontos, tudom fiatal vagyok, de 16+ is írhattok! Vagy csak sima harc, gyilkolászás, vér...
Előre is köszi a válaszokat! 12/L
FONTOS:
Az idióta válaszokat kérem szépen mellőzni, mert az h*lye, aki maga is h*lyeségeket ír, és szegény anyja sírhat, hogy milyen idióta gyereket hozott a világra.
Ja és olyan filmeket is írhattok, mint a Chihiro szellemországban.
Metropolis(régi)
kissxsis(humoros, erotikus)
Meg a full metal panicnak is van egy plussz évada Fumoffu néven, ami a szereplőkkel foglalkozik inkább, az események után(iskolás, romantikus, vicces)
Ghost in the shell(több része van, futurisztikus,harcos-robotos)
Jigoku shoujo - horror
Kaichou wa maid-sama - romantika, vígjáték
Yamato nadeshiko shichi henge - kis horror, kis romantika, kis vígjáték
Dantalian no shoka
Nurarihyon no mago
Ao no exorcist
Ghost hunt - horror
Majin tantei neogami neuro
Black cat
Code geass - ezt ki ne hagyd! kötelező darab!
Beelzebub
Kuroshitsuji
shinrei tantei yakumo
Kaze no stigma
Nabari no ou
Yozakura Quartet
Karin
Shaman king
Ghost stories
Natsume Yuujinchou
Black blood brothers
Filmek:
A vándorló palota
Mononoke hime
Tonari no totoro
Esetleg még pár kimaradt:
- Katekyo Hitman Reborn: vicces, maffiás anime (későbbb átmegy amolyan szupererős harcoskodós jellegűbe)
- Black God
- Gantz: véres-harcos-durvaaa jelleg :) A manga kicsit eltér idővel az animétól. Sok jó harc kimaradt így belőle. Ha a mangára is rászánod magad, akkor jó ideig ellehetsz. Bár a "végső küldetés" utáni részek már valahogy nem az igaziak szerintem.
+1 szavazat a Code Geass-ra
Code Geass-táborhoz csatlakozom, aki szereti az animéket, annak alapdarab!! ;)
Shiki, Jigoku Shoujo, Bus gamer (ha előttem már írták, akkor bocs)
Huh remélem nem írta még senki de én még a One Piecet ajánlom! :)
Nagyon jó anime, most van kb 520 rész és arról szól hogy egy fiú, Monkey D. Luffy akar a Kalózkirály lenni, mivel a történetben most van a nagy Kalózkor... és ami még érdekesebbé teszi, vannak bizonyos Ördöggyümölcsök amiktől különleges erőt lehet kapni, Luffy pl a Gumigyümölcsöt ette meg, de van Rengés, Magma, Jég, Tűz és még nagyon sok más ilyen gyümölcs :)
És itt a főszereplő nem olyan hogy mindig nyer, jópárszor kikap, valamikor leveri őket másodszorra, valakiket pedig nem tud és veszít... szóval nagyon jó, én imádom :)
Ao no exorcist
Highschool of the dead
Blood C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!