Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen animét nézzek?

Milyen animét nézzek?

Figyelt kérdés

Láttam már ezeket:

Bleach

Naruto

Kilari

Death note

Highschool of the dead

Zombie loan

Death note

Higurashi no naku koro ni

Kaleido star

X men

REomeo x Julis

MOnte Christo rófja

D.gray man

Nana

Lovely complex

Honey and Clover

Dragon ball

Vampiure KNight

Hellsing

K-on

Soul Eater

Full metal Alchemist

Full Metal panic

Detective Conan

Elfen Lied

Chrono Crusade

Dice

Sailor Moon

Inuyasha

Ouran Highschool

Blood+

VAsember

Rozsomák

Yu yu hakusho

Fairy Tale

Slayers

Azt hiszem, csak ennyit láttam, és már az összeset végignéztem (majdnem). Most nagyon unatkozom, és nem tudom, hogy mit nézzek. HELP! Inkább a horrort szeretem, azért vagyok oda, a romantikát nem annyira szeretem, azt csak régebben néztem. Korhatár nem fontos, tudom fiatal vagyok, de 16+ is írhattok! Vagy csak sima harc, gyilkolászás, vér...

Előre is köszi a válaszokat! 12/L

FONTOS:

Az idióta válaszokat kérem szépen mellőzni, mert az h*lye, aki maga is h*lyeségeket ír, és szegény anyja sírhat, hogy milyen idióta gyereket hozott a világra.

Ja és olyan filmeket is írhattok, mint a Chihiro szellemországban.

2012. jan. 14. 12:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

20:37 vok

Bocs nem láttam hogy a Highschool of the dead -et már láttad

13/L

2012. febr. 5. 20:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Én a Wolf's rain című animét ajánlanám, még ezeken kívül.

Műfaja: akció, dráma, fantasy, kaland, sci-fi.

Bár csak feliratosan van meg, attól még nagyon jó.

"Sokszor elgondolkodtató, az emberi kegyetlenségre rávilágító anime ez, ami nem fukarkodik vérben, izgalomban és jól kidolgozott karakterekben.

Csak ajánlani tudom! Megrendítő, mégis nagyon szép!"

2012. febr. 11. 22:36
 13/22 anonim válasza:
én személy szerint a blue gendert ajánlom(sci-fi) vagy a kertvárosi gettót amin sokat lehet nevetni.
2012. febr. 11. 23:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Detective Conan, bár ez 644 részes és még mindig nincs vége,úgyhogy ez egy ideig leköthet :D
2012. febr. 12. 09:45
 15/22 anonim ***** válasza:

2010 legjobb animéje : Angel Beats! - Nagyon ajánlom ISTEN!(Ha lány vagy a végén sírni fogsz , bár láttamár fiut is sirni a végén :D )

Rosario To Vampire , Rosario To Vampire CAPU2 , Yumekui Merry , Sekirei , Sekirei Pure Engagement , Another (jelenleg fut) , Highschool DxD (jelenleg fut) , Sousei No Aquarion , Aquarion EVOL (sousei "2évada") , Beelzebub , Sacred Seven , Kampfer , Mayo Chiki (lánynak alapmű , besirtam rajta a röhögéstöl ) , WORKING! , Inu x Boku (fut) , Black Rock Shooter * (fut) , Ookami Kakushi , Tsubasa Cronicles , Tsubasa Cronicles S2 , Kiss x sis , Ao No Exorcisto , Blassreiter , Bootle Fairy , Broken Blade , C , Chaos:Head , Freezing , Fractale , FATE Zero , Fate/Stay Night , Gantz , Ghost in the Shell , Ghost in the Shell 2.0 , Hunter X Hunter

Mostigy kb ennyi jutott , de ezek közül mindet letudod tölteni ingyen : Uraharashop , SaiyanRivars.hu , Naruto-kun , USTEAM (Ftp-s oldal)

2012. febr. 14. 00:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Shiki- vámpíros és eléggé véres

Uraboku

Hakuouki

Togainu no Chi

Glass no Kantai

Fruits Basket (bár ez egy kicsit régebbi, de nekem ez aza egyik kedvencem)

ha jól látom ezeket még senki nem írta :)) 15L

2012. febr. 21. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Soul eater :)
2012. júl. 1. 00:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Code Geass,Death Note,Naruto,One Piece,Blackgod,Amatsuki. Gondoltam le írom a kedvenceim, annyi mindent felsoroltál újat nem tudnék mondani :P
2012. okt. 16. 18:29
 19/22 anonim válasza:
Ouran high school host club, Kuroshitsuji. Én ezeket már megnéztem, és nekem nagyon tetszett. Az első romantikus, a második a régi Angliában játszódik. Utóbbi második évadja nem olyan jó mint az első, de az sem utolsó. Szerintem tetszeni fog mert sok olyan van a listádon amit én is megnéztem.
2013. jan. 20. 11:34
 20/22 Uzumatyi válasza:
Kenichi-t végignéztem ameddig van,és annyira imádom mint a Naruto-t :D Várom a második évadját,harcművészetes,van benne humor,és valóság is a szövegekben :D IMÁDOM NE HAGYD KI! :D
2013. dec. 28. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!