Milyen animét nézzek?
Láttam már ezeket:
Bleach
Naruto
Kilari
Death note
Highschool of the dead
Zombie loan
Death note
Higurashi no naku koro ni
Kaleido star
X men
REomeo x Julis
MOnte Christo rófja
D.gray man
Nana
Lovely complex
Honey and Clover
Dragon ball
Vampiure KNight
Hellsing
K-on
Soul Eater
Full metal Alchemist
Full Metal panic
Detective Conan
Elfen Lied
Chrono Crusade
Dice
Sailor Moon
Inuyasha
Ouran Highschool
Blood+
VAsember
Rozsomák
Yu yu hakusho
Fairy Tale
Slayers
Azt hiszem, csak ennyit láttam, és már az összeset végignéztem (majdnem). Most nagyon unatkozom, és nem tudom, hogy mit nézzek. HELP! Inkább a horrort szeretem, azért vagyok oda, a romantikát nem annyira szeretem, azt csak régebben néztem. Korhatár nem fontos, tudom fiatal vagyok, de 16+ is írhattok! Vagy csak sima harc, gyilkolászás, vér...
Előre is köszi a válaszokat! 12/L
FONTOS:
Az idióta válaszokat kérem szépen mellőzni, mert az h*lye, aki maga is h*lyeségeket ír, és szegény anyja sírhat, hogy milyen idióta gyereket hozott a világra.
Ja és olyan filmeket is írhattok, mint a Chihiro szellemországban.
20:37 vok
Bocs nem láttam hogy a Highschool of the dead -et már láttad
13/L
Én a Wolf's rain című animét ajánlanám, még ezeken kívül.
Műfaja: akció, dráma, fantasy, kaland, sci-fi.
Bár csak feliratosan van meg, attól még nagyon jó.
"Sokszor elgondolkodtató, az emberi kegyetlenségre rávilágító anime ez, ami nem fukarkodik vérben, izgalomban és jól kidolgozott karakterekben.
Csak ajánlani tudom! Megrendítő, mégis nagyon szép!"
2010 legjobb animéje : Angel Beats! - Nagyon ajánlom ISTEN!(Ha lány vagy a végén sírni fogsz , bár láttamár fiut is sirni a végén :D )
Rosario To Vampire , Rosario To Vampire CAPU2 , Yumekui Merry , Sekirei , Sekirei Pure Engagement , Another (jelenleg fut) , Highschool DxD (jelenleg fut) , Sousei No Aquarion , Aquarion EVOL (sousei "2évada") , Beelzebub , Sacred Seven , Kampfer , Mayo Chiki (lánynak alapmű , besirtam rajta a röhögéstöl ) , WORKING! , Inu x Boku (fut) , Black Rock Shooter * (fut) , Ookami Kakushi , Tsubasa Cronicles , Tsubasa Cronicles S2 , Kiss x sis , Ao No Exorcisto , Blassreiter , Bootle Fairy , Broken Blade , C , Chaos:Head , Freezing , Fractale , FATE Zero , Fate/Stay Night , Gantz , Ghost in the Shell , Ghost in the Shell 2.0 , Hunter X Hunter
Mostigy kb ennyi jutott , de ezek közül mindet letudod tölteni ingyen : Uraharashop , SaiyanRivars.hu , Naruto-kun , USTEAM (Ftp-s oldal)
Shiki- vámpíros és eléggé véres
Uraboku
Hakuouki
Togainu no Chi
Glass no Kantai
Fruits Basket (bár ez egy kicsit régebbi, de nekem ez aza egyik kedvencem)
ha jól látom ezeket még senki nem írta :)) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!