Melyik animet kezdjem el nézni? A Naruto összes részét +összes shippuudent láttam már. Mivel folytassam? Pl dragonball? bleach? . Stb Ti mit javasoltok?
Ha a Bleach-et még nem nézted, akkor talán azt érdemes. Szerintem jó anime, talán a bountos filler volt a leggyengébb része az egésznek. Dragon Ball-t megint csak tudom ajánlani. Én személy szerint Bleach párti vagyok, azt nézem, állandóan várom a keddi friss részt.
Nem tudom még milyen műfajt szeretsz, én pár napja kezdtem el nézni a Highschool of the dead című animét, viszont ezt erősen korhatárosnak ítélem, viszont nagyon jó, iskolás, zombis, véres, kissé erotikus témájú anime. Youtube-on angol és japán szinkronnal, valamint japán felirattal fent van nagyon jó minőségben, indavideo-n fent van magyar felirattal.
A bleach-t én is ajánlom, ha a Naruto tetszett, a Dragon ball viszont nekem nem jött be. Ezen kívül:
Code geass - mindegy milyen műfajt szeretsz, ezt látnod kell :D
Death note - látni kell, ennyi :D
Ao no exorcist
Beelzebub - shounen, vígjáték
D. Gray-man
Fairy tail
Ghost Hunt
Hellsing
Kaze no Stigma
Soul eater
Zombie-Loan
Nurarihyon no Mago
Romantikus:
Chrno Crusade
Kaichou wa Maid-sama!
Ouran Koukou Host Club
Vampire Knight
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Utolsónak. Már ezek mért nem lennének értelmesek.
Katekyo Hitman Reborn. Egy jó kis 203 részes, maffiás anime.
Hetalia. Humoros, történelmes anime. Egy karakter egy országot személyesít meg.
Szerintem mindkettő nagyon jó.
Ghost in the Shell Standalone Complex
Afro Samurai
a Fairy tail -t én is javaslom :D
nagyon megtetszett :D közel annyira tetszik mint a naruto, de ebben nincsenek olyan semmitmondó részek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!