Üdv. Néhány újabb kérdés Naruto Shippuudennel kapcsolatban. Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, sok részt kihagytam? <-- sry kellett egy kérdő jel
Kb a 220. résznél járok és Kabuto elment Tobihoz és mutatott neki egy koporsót..
-Mi lehet benne?
-Kabuto most jó lett?(mert követi őket 3konohai és sztem direkt hagyta hátra a hullákat Kabuto,hogy rátaláljanak Tobira)
-Kisame előfog jönni?(johet a spoiler)
-Naruto tudja majd uralni az egész Kyuubit?
-egy utolsó..Kabuto tudja azt az újáélesztő technikát..Fogják használni őket?
Lehet egyszerűbb lenne, ha kipótolnád a történetet a manga részekkel ha türelmetlen vagy. Bár ha nem zavar a sok spoiler, akkro nekem mindegy...
Spoileres válaszok:
- Madarame hullája van a koporsóban
- nem lett jó Kabuto. Ha direkt is hagyta hátra a hullákat és nem csak nagy ívben lesz*rja hogy megtalálják-e, akkro azért tette, hogy picit sietős legyen Tobinak és hasznosabbak legyenek a szolgálatai :)
- Miért, Szerinted Kisame majd végleg marad "kard"? Persze hogy előjön. idővel...
- Tudja majd uralni Naruto a rókát. Vagy legalábbis többé-kevésbé.
- Kabuto sokat fogja még gyakorolni az újjáélesztó technikát. Sok-sok alapanyagot és energiát kap majd Tobitól :)
-Már írták.
-Csak ki akart tolni Tobival. Különben megígérte, hogy nem idézi meg Madarát. Később megtudja Tobi, hogy él. Kabutonak van valami saját célja.
-Igen. A Shippuuden pont ott jár. DE meg is hal. Naruto jön rá.
-Igen, sőt jóban lesz vele és a többi bijuuval is. Még a nevét is megtanulja:Kurama.
-Szinte mindenkit föléleszt aki eddig meghalt.-Kagék-erős ninják-Akatsukisok-Jincurikik-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!