Az animékben miért ábrázolják a japánokat mandulaszemekkel?
Bocs, de nem. Nem érveltél, érvelési hibákat hoztál.
Azt mondtad, hogy azért kellene hinni valakinek, mert "szakértő" ez tekintélyre való hivatkozás, érvelési hiba. Egyébként főleg úgy, hogy még ki is emelted, hogy "egyes ... kutatók", vagyis más kutatók meg nem értenek egyet ezzel.
A valóságban az érv úgy nézne ki, hogy ezeknek a kutatóknak a kutatási munkájukról beszélnél, hogy milyen kapcsolatot fedeztek fel a két nép között.
"Ezek után, légyszíves, a magad elmeállapotát vizsgáld meg."
Az mondjuk rendben van, nem úgy mint a tied.
"Cinizmusod helyett, mondom, meg kellene tanulnod érvelned, vagy minimum bizonyítékokat felhoznod ahelyett, hogy kötözködsz."
Egyetlen egy helytálló érvet nem hoztál fel, érvelési hibákat hoztál fel, ami szánalmas.
"De még a helyes érvelés is elegendő volna, ahogy én tettem."
Nézd, tudom, hogy szar az oktatási rendszer, de ha még ötször elmondod, akkor se lesz igaz.
Érvelési hibákat követtél el és most ezeket próbálod érvekként beállítani.
Még azt se sikerült leírnod, hogy miért "egyes" kutatóknak van igazuk, akik azt mondják, amiben hinni akarsz és miért nem azoknak, akik nem ezt mondják. Mármint akik nem ezt mondják az egyébként még többség is.
"Például a vitakultúrád fejlesztése irányába."
Az tökéletes, pl. amikor ugyanúgy érveltem ahogy te, hogy kigúnyoljalak, azt sikerült felismerned, mint érvelési hiba.
Mondjuk annyira értelmes nem voltál, hogy párhuzamot is felfedezd, de legalább jót röhögtem rajtad. :)
"Ostaba érvelés, hogy szerinted nem lehet ippiki, csak mert létezik sanbiki is."
Ha szerinted ez volt az érvem, akkor még olvasni sem tudsz, mivel ezt sehol nem állítottam.
Ezek után meg pláne nem mérvadó, hogy szerinted mi érv és mi nem, mert még csak értelmezni sem sikerült, amit leírtam.
"Az áltudományos finnugorizmusod"
Na, pont ilyen érveket sikerült korábban is mondanod. Ez egy érvelési hiba, nem tudod cáfolni az állításom, ezért simán áltudománynak hívod a TELJES TUDOMÁNYOS ELIT által elfogadott KONSZENZUST.
Ahoyg fentebb írtam, ez azzal egyenértékű mintha azt mondanád, hogy lapos a Föld.
"meg nem érvelés."
Ha már te is próbáltál tanácsokat adni, mondjuk elég szarokat, mert te egyetlenegy érvet se írtál, én azért adok párt jó tanácsot.
Tanulj meg olvasni. Még nem késő beiratkoznod általánosba és kb. másfél évtized kemény munkájával eljuthatsz arra a szintre, ahol én vagyok.
Nyugodtan olvasd vissza a válaszaimat, nem személyeskedtem. Igen, volt, hogy az általa felhozott állítást ökörségnek hívtam, de az nem a személye ellen irányult.
Továbbá, nem "k*rtam fel" magam, teljesen objektíven válaszoltam és teljesen nyugodt is vagyok.
A témára meg azután már teljesen felesleges volt mindenkinek reagálni, hogy megadtam a pontos választ a kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!