Melyik az az anime amivel kilehet üldözni a világból téged? Nekem a Dragon Ball
"Az ellenfelek se különbek, mindig jön egy újabb "na én most elpusztítom, leigázom a földet""
>Ez igaz, de például Zamasu-nak volt egy valódi motivációja arra, amit tett. Ő egy mélyen gondolkodó fiatalember volt, aki őrlődött a jó és a rossz problémáján, magában a történetben is végighúzódik egy filozofikus szál.
"Goku edz és a mellette lévő társai is,aztán jön egy bazi nagy csata, hogy megmutassa Goku mennyit fejlődött. És ezt így újra és újra."
>óriási csattanó volt a "Granola, a túlélő" történet végén, mert ott nem ezt lőtték el (ez a történet csak a Dragon Ball Super mangában létezik, anime nem készült belőle). Ott nem az volt, hogy Goku megmutatta, mennyit
fejlődött, aztán leverte az ellenfelet. Egészen másképp lett vége, ráadásul az egész történet tele volt fordulatokkal.
A véleményed ettől tiszteletben tartom, hogy nem szereted a Dragon Ballt.
Kérdésedre válaszolva:
A legrosszabb anime amit eddig láttam, nekem a Somali to Mori no Kamisama, a Platunum End és a sin Nanatsu no Taizai volt ez utóbbit nem is néztem végig.
De persze ezek eltörpülnek a legeslegrosszabb animék mellett, amikről ez a videó szól:
FIGYELEM! A videóban bemutatott animék a nyugalom megzavarására alkalmasak. Némelyik nagyon undorító, nyugtalanító.
(#11 voltam, csak hamarabb küldtem el az előző választ)
A Nanatsu no Taizai-t azért nem szeretted mert szar az animáció (ami miatt legtöbb utálják) vagy azért mert a történet nem jött be?
Ez is olyan mint a Tokyo Ghoul, a mangája 1000szer jobb mint az anime.
Mindig is léteztek jobb és rosszabb alkotások világszerte, ezen belül is objektíve és szubjektíve jobbak-rosszabbak.
Kikergetni a világból ha nem is, de plnem kívánom a hátom közepére ezeket:
Bishoujo Senshi Sailor Moon
Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi = Kaiyari = Redo of healer (2021)
Yondemasu yo Azazel-san (13 x 12 perces)
JoJo's Bizarre Adventure - Phantom Blood (2012)
De többnyire a shounen fight, ami irritálni szokott, mivel többségük felszínes, erőltetett.
Ami iránt meg igencsak vegyes érzelmeim vannak, viszont a sablonos hétköznapisága miatt fejcsóválva néztem végig:
Kuzu no honkai
#15, többnyire inkább fordítva. A 20. században még nem találtak önmagukra a japánok, animekészítés terén, tekintve mind a figurarajzolást, mind pedig egészében véve a művészi kifejezőerőt. Sajnos akkoriban még erős volt USA hatása, nagyjából kivéve a grafikát.
Ezt átlagolva értem, mivel nyilván lehet találni kivételeket is.
Hát, ha volt ilyen nagy magára találás (szerintem nem), akkor az a minőség rovására ment.
Ezt átlagolva értem, mivel nyilván lehet találni kivételeket is.
Amiről én írtam, az nem a Nanatsu no Taizai, hanem a sin Nanatsu no Taizai. Ez 2 külön anime.
"De persze ezek eltörpülnek a legeslegrosszabb animék mellett, amikről ez a videó szól:"
Ez a videó meg se közelíti a legeslegrosszabb szintet. Aki azt hiszi ezek a legrosszabbak, az nem látott még rossz animét.
"Azért azt se felejtsük el, hogy ma már a mennyiség a minőség rovására ment."
Ez tényleg nem igaz. Nyugodtan nézd meg MAL-on a pontszámokat régen és most. Alig találsz 8 pont felett a régi season-ök között, miközben ma nincs olyan season, ahol ilyet nem találsz.
"Ezt átlagolva értem, mivel nyilván lehet találni kivételeket is."
Én is. Átlagban, ma egy szar animére is több szempontból többet adnak és sokszor magasabb a minősége, mint a régi jónak és ez simán a technológiai fejlettségből adódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!