Rick és Morty-hoz hasonló sorozatok?
Tudom nem anime, de nemtudtam jobb helyre beilleszteni a kérdést.
Szóval tudtok ajánlani Rick és Morty-hoz hasonló rajzfilm sorozatokat?
Anime is lehet? Szinte minden animéhez van angol felirat, és magyar rajongói feiratok is dögivel.
Szűkítve a kört a kérési paramétereidre, hogy őrült legyen, és minimum 14 éven felüli:
Messzemenően a kérésedre ezt tudom leginkább ajánlani:
ANGEL BEATS (13 részes, 2010), kivéve a speciáljait. Vegyes műfajú: akció vígjáték dráma, hétköznapi téma, de mégse egészen (túlvilági iskola), érzelmi hullámvasút, minden részen belül (szanaszét röhögtem magam rajta, az adott részek első felében, az adott részek második felében meg földre ránt, depressziós).
Ha valami elvontabb is szóba jöhet:
Bakemonogatari (12+3 rész, 2009-ből, ez egy bő 100 részes sorozat elsőként kiadott évada, fura humorral, de leginkább elvont művészanime)
Happy Sugar Life (12 részes, 2018-ból, többségében elmebetegekről szól, thriller)
Elfen Lied (véres thriller), 13 részes, 2004-ből
Agyament humor, 2010-es évek:
arakawa under the bridge (2010), 13 részes.
Animék közül régebbiek (ezredford), beteg humoral:
Bokusatsu tenshi Dokuro-chan (4+4 rész OVA) (OVA = original video animation, rövid, lézerlemezen, vagy VHS-en kiadott animesorik)
Sokan abból az időből ajánlják még ezt (én még csak az első részét láttam) :
Heppoko Jikken Animation Excel Saga (26 részes)
Egyszerű, hétköznapi vígjáték, aranyos, kiskamasz lányokkal, ők alkotnak egy családot, szüleik nincsenek, a nagylány vigyáz a két kiskamasz hugicára, és gondoskodik róluk, sok-sok évaddal:
Minami-ke (2007-es az 1. évad, és 13 részes)
Ami nálam határeset, sokat szeretik mint agyament vígjáték:
Kangoku gakuen (12+1 részes, 2015-ből).
Ha kell még ilyen anime, csak szólj. :)
Ja igen, még két animesori, ha ez is belefér:
Bénuci kamaszlányról vígjáték:
Watashi ga Motenai no wa ( = WATAMOTE) (2013-ban jelent meg, és 012 részes)
Bénuci kamaszfiúról vígjáték, akit kamaszlány szivat szexpoénokkal folyton:
Ijiranaide, Nagatoro-san (2021), 12 részes az első évad, nekem középkorú férfiként is tetszett. (Kijött nem rég a második évad, de én az első része után dobtam.)
Köszi az anime ajánlókat. Szeretem az animékat is, de ott inkább a shounen stílust vagy műfajt vagy nemtom, hogy nevezik. :D Vagy az olyan nagyon egyedi sztorikat, mint a Fumetsu nonanata e. Esetleg az isekai animèkat de azokból dunát lehet rekeszteni és ritka ami jó.
Ha tudsz ilyesmit jöhet.
A nagy shounen nevek megvoltak.
Hasonló felnőtt animációk még:
- Solar Opposites
- Archer
- Futurama (a legjobb :)
- Disenchantment
- Paradise PD
- Final Space
- Mr. Pickles
- Inside Job
- Farzar
- Mulligan
Így hirtelen :D
"de nemtudtam jobb helyre beilleszteni a kérdést."
Filmek és sorozatok kategória...
Am meg nézz körül akár wikipédián a Comedy Centrale műsorai között. Tele van velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!