Rick és Morty-hoz hasonló sorozatok?
Tudom nem anime, de nemtudtam jobb helyre beilleszteni a kérdést.
Szóval tudtok ajánlani Rick és Morty-hoz hasonló rajzfilm sorozatokat?
Mármint miben legyen hasonló?
Ha "csak" felnőtteknek szóló, morbid, fekete humorú rajzfilmeket keresel, akkor sok van: BoJack Horseman, A kertvárosi gettó, Archer, Bob burger falodája, Kalandra fel!...
Ha sci-fi vonalat is akarsz, akkor talán a Futurama hasonlít hozzá a leginkább.
Szívesen!
( És akkor "klasszikusokat" se felejtsük el: Southpark, Hódító hódok, Rocco modern élete; Bátor, a gyáva kutya; Billy és Mandy kalandjai a kaszással, A kullancs; Jack, a kalóz - hogy csak pár kedvencet említsek.)
Igen, azt is ő alkotta.
A héten meg is tekintem a Primalt. Tudtad hogy két évada van?
"és hát erősen rákaptam a felnőtt rajzfilmekre."
Nem csodálom. A legkirályibb műfaj. Minimális pénzből tudják a legnagyobb zsenik képernyőre álmodni az agymenéseiket. Engem nem érdekel X vagy Y színész arca, teste, mimikája... A sztori érdekel és a poénok. ( Zárójelben:a legtöbb animált sorozatba/ filmben a kreált karakterek jobb "színészek" mint sok élő színész.
Az előzőek mellett én tudom még ajánlani a Helluva Boss-t (illetve majd a fő sorozatot, a Hazbin hotel-t). Ez egy YouTube sorozat a Vivziepop csatornán. Egyáltalán nem egy bonyolult vagy túlságosan mély sorozat lenne, főleg az 1. évad, cserébe sok a véres-káromkodós jelenet. Viszont akadnak jópofa zenék meg jó karakterek is.
Létezik hozza magyar szinkron is a Capella csatornán.
Murder drones a GLITCH csatornától. Ezt még nem kezdtem el nézni, de tervben van, sok pozitívat hallani róla.
Centaurworld/ Kentaurföld ami egy Netflix-es sorozat. Sok benne a komolytalan, elborultabb jelenet viszont van komolyabb, mélyebb szál is benne. Na meg sok benne a zene/ ének.
S megemlítem egyik kedvenc klasszikusomat a Gravity Falls-t/ Rejtélyek városkáját.
Ha ez megtetszik/ tetszett akkor ott az újabb The Owl House/ A bagolyház és az Amphibia (utóbbit még nem néztem meg s most tudtam meg ,hogy magyar címen Békaland, lol :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!