Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nézel animét?

Nézel animét?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 09:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, néha
Igen, rendszeresen
Weeb vagyok
Nem, nem láttam egyet sem de nem is akarok
Nem, néztem egyet kettő de nem jött be
Régen de már nem
Még nem de szeretnék
47 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Felteszem, aki az anime, manga kategóriát követi, az jó eséllyel néz.
2023. júl. 5. 09:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Szeretem az animéket, de még új vagyok (nagyjából másfél éve nézek rendszeresen animéket), ezért még nem láttam olyan sokat.
2023. júl. 5. 09:22
 3/16 A kérdező kommentje:

1 válaszolónak:

Hát a legtöbb animés kérdés alatt van egy csomó negatív válasz mert nem néznek szoval..

Valószínű követik csak mert szeretnének belekötni valamibe

2023. júl. 5. 09:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy azért "negatív", hogy kijavítson valamit. Nekem is a legtöbb vitám ebben a kategóriában az, amikor valaki valami gagyi dolgot akar eladni egy mesterműnek.

Illetve, azok az esetek, amikor magáról az animéről nyilatkozzák ezt, az inkább az egyéb kulcsszavak miatt vannak, pl. szokás.

2023. júl. 5. 09:37
 5/16 DarthRevan20 válasza:
Ha anime/manga akkor Dragon Ball.
2023. júl. 6. 01:53
 6/16 Hintalow ***** válasza:
Igen, règóta nèzek rendszeresen.
2023. júl. 6. 09:32
 7/16 dodande ***** válasza:
Mióta minden animét széthúznak, vagy összenyomnak 12-vel osztható részre, hogy beleférjen a szezonba, nem nézek animéket. Általában mangát olvasok.
2023. júl. 6. 12:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Tehát soha nem néztél animét, mivel amit leírtál az 40 éve is elég gyakori volt, csak voltak kivételek, viszont azok most is vannak.

2023. júl. 6. 13:23
 9/16 dodande ***** válasza:

Hát ha nem is 40 de 15. Ha egy anime 12 részes volt akkoriban, az amiatt volt, mert annyi rész kellett ahhoz, hogy elmesélje a történetét, nem amiatt, mert így könnyebb a televíziós csatornának kalkulálnia a beosztást.

2023. júl. 6. 13:38
 10/16 anonim ***** válasza:

Bocs, nem arról volt szó, hogy 12 részes, hanem hogy osztható ezzel, vagyis hogy tud vele számolni a TV és bizony de, akkor is úgy volt.

A Sailor Moon éveken keresztül attól függetlenül, hogy hány részes volt az adott évad, mindig 1 éves slot-ot kapott. Az első Sailor Moon 48 részes volt, ami 1 évig futott kb., ahogy a 3-4. évada már csak 34 részes volt, de az is egy egy éves slot-ot kapott és addig futott.

Az animék az esetek 90%-ában régen is és ma is előre látható módon futottak elére fixált epizódszámmal.

2023. júl. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!