Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét nézed jelenleg...

Melyik animét nézed jelenleg és hány részt nézel meg egy nap belőle?

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 16:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Most semelyiket.

Kb 12, ha nézek valamit (szóval egy/fél évad egyszerre).

2022. jan. 4. 16:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Most semelyiket.

De egyébként elég változó. Amikor újranéztem a Hunter x Hunter-t, egy szombati napon megnéztem 26 -huszonhat- részt XD

De akkor tényleg semmi mást nem csináltam, csak a gép előtt ültem.

Egyébként átlagosan kb 5 részt nézek meg naponta, de ha nincs suli, akkor egy 12 részes animét elkezdek délután és este befejezem.

2022. jan. 4. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Most semiet. Egy nap 20-25-30 - at. De bele pörgetve. Openingeket kihagyva. ^_^
2022. jan. 4. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg az Elfen Lied-et nézem. A tanulás és az edzések miatt napi 1-2 résznél nem nagyon van többre időm, de napi 1 részt mindenképp megnézek ha máshol nem, akkor a buszon ülve, míg beérek a suliba.
2022. jan. 4. 19:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Most fejeztem be a Re-Maint az 12 rész egynap megnéztem 3 at utána következő napon a többit.

A Komi san can't communicate t várom, hogy kijöjjön Netflixen az uccsó része. Platinum End nek is várom a részeit hetente.

Meg most Belekezdtem a Blue period ba de nem annyira érdekel mint vártam úgyhogy 1 nap 1 vagy 2 részt nézek meg belőle.

Ha valami nagyon érdekel megnézem napok alatt de olyan is van amit már 1 éve nem fejeztem be pedig az is csak huszon valamennyi rész.

2022. jan. 4. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Két animét "daráltam le" az elmúlt napokban. Bár lehet inkább tanulni kéne a vizsgaidőszakban😄😅

Most egy órája kezdtem a - sousei no onmyouji - még véleményt nem alkottam róla nagyon. Nem tudom eldönteni hogy tetszik-e vagy sem. Ha valaki látta esetleg mondana róla valamit?

2022. jan. 4. 19:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja az lemaradt hogy melyik ez a kettő.

when supernatural battles became commonplace

Befejezett és nagyon aranyos anime, tipikus olyan, amin csak mosolyogsz de nem vársz tőle semmit. A főcímdala tetszett.

A másik-ebben nagyot csalódtam: a Magical Warfare. Unalmas, semmitmondó, semmiről se szóló anime. A csajok csak vinnyognak nem harcolnak, ha már van varázs erejük. A főszereplő nyilván a pasi, akibe mindenki bele van zúgva. Bár jól indult, mármint érdekesen, de sehova sem futott ki a sztori.

Egy olyan 7-8 napja kezdtem el a Sword Art Online-t. Sokan lehúzták, de nekem nagyon tetszett. Szép rajzolás izgalmas sztori, cuki, árva kislány, család- minden volt benne, ami nekem fontos. Bár csak az első két évadot és egy filmet néztem, de nem is kell több nekem, így kerek. Mostanában a Magic témában nézek animéket. Ha valakinek van jó ötlete szívesen fogadom.

6-os válaszoló, 18/L és viszonylag kezdő animés

2022. jan. 4. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Akudama Drive

Annyit nézek meg, amennyit csak tudok.

2022. jan. 4. 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
sk8 the infinity 11.rész napi 3-4x suli miatt nincs sok idom ra
2022. jan. 5. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Boku no pico
2022. jan. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!