Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét nézed jelenleg...

Melyik animét nézed jelenleg és hány részt nézel meg egy nap belőle?

Figyelt kérdés

2022. jan. 4. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Kimetsu no Yaiba-t nézem netflixen de már kb tavaly szeptember óta mert egy büdös részt nem néztem, nem is tudom mióta.😅 Pedig rohadtul tetszik de borzalmasan nehez tudom rávenni magam bárminek a nézésére..

Viszont azóta végig olvastam manga-ban a Naruto-t, most először. (Legalábbis mióta 2009-ben abba hagytam a Shippuuden nézését mert lusta voltam várni a részekre.)

És jelenleg a Boruto-t olvasom de nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy hagyom a p!csába mert valami borzalom sokszor.. 🤦‍♂️

És ezen kívül bele olvastam a Black Clover első kettő fejezetébe.

2022. jan. 6. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg amit nézek az a BNHA 5. évada.

Nálam eléggé változó, van, amikor nagyon nézeti magát az anime és akkor egy hétvége alatt egy évadot simán megnézek. Suli után maximum 5 részre van időm. De az ötödik évad nekem valahogy nem jön be, kicsit talán vontatott vagy nem is tudom.

De ha egy 12 részes animéről van szó, egy este alatt kivégzem.

2022. jan. 7. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
napi 3 epizód, tehát napi egy óra anime, akármit is nézek
2022. jan. 10. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap nekiálltam újranézni és végre befejezni az Irregular at magic high school-t. Összességében 26 epizód. Ma még megnézem a 20.-at a többit napolom. Kb. egész nap nézem. Szerintem ha egy anime, film vagy könyv, annyira jó, hogy beszippant a világába, akkor már inkább kimászni nehéz, nem darálni a részeket. Nekem kb. már könyörögni szoktak, hogy hagyjam abba.

6., 7. válaszoló voltam

2022. jan. 10. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Most semmit, de általában 10-13 részt nézek egy nap, kivéve ha olyan, hogy hetente jelebik meg egy episod.
2022. febr. 12. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Éppen az oniisama e...-t nézem, meg pár most futó animét, amikor jönnek az új részek. Nagyjából 5-6 részt naponta.
2022. febr. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!