Hány animét nézel egyszerre jelenleg és ezek közül van-e aktuális kedvenced, ha igen melyik és miért?
Én általában egyszerre csak 1 animét szoktam nézni.
Viszont most kettő olyat nézek, amit elég nehéz követni és megérteni, szóval eléggé kiléptem a komfortzónámból. 😅
Az egyik a Shingeki no Kyojin - Attack on Titan,
a másik a Shin Sekai Yori - From the new world.
Egyik sem vált a kedvencemmé. Van még esélyük szépíteni, de az örökös kedvencem a Fullmetal Alchemist Brotherhood marad. 😍
Mondjuk szerintem az AoT érdekesebb, mint a From the new world.
A Shinsekai yori nem fog szépíteni, ezt így elöljáróban megjegyezném. :D (Az AoT meg attól függ, hol tartasz benne.)
Én személy szerint teljesen szétszórom magam, ha animesorikról van szó. Van, amikor évekkel ezelőtt félbehagyott sorit veszek elő. Rengeteget hagyok nyitva, és nem elsősorban az újdonság varázsa miatt, h más soriba is belekóstoljak (bár ez is szempont számomra), hanem elsősorban mert vagy egy picit ráúnok valamire, vagy a dinamizmus, változatosság miatt nézek "szimultán" rengeteg animét.
A rengeteg alatt mit is értek... nos, ez változó... ha nem számolom bele azokat, amelyeket félbehagytam bár, de nem zárom ki, hogy a jövőben folytassam, akkor is jelenleg például kb husz/harminc sorozat, amelyekre jobban fókuszálok, és többnyire növekszik a számuk.
Nem beszélve,hoyg szeretek újranézni is olykor, régen végignézetteket, már amelyeket.
Hogy a még végig nem nézettekből melyek jelenleg a számomra fontosabbak, például (nemrég említettem is itt némelyiket) :
mm! (mazoista ecchi);
higurashi (elvont, véres);
arakawa under the bridge (abszurd humor);
furi kuri "progress", valamint az "alter", de ezek egyelőre nem igazán tetszenek, csak a klasszikus, hísz éves furi kuri miatt vagyok kíváncsi rájuk;
non non biyori (ez egy egyszerű moe sori);
acchi kocchi (szintén);
inuyashiki (transzhumanizmus, slice of life);
spawn (amcsi-korea-japan kopropdukciós, most kezdtem bele nemrég, nem rossz);
mushishi - a végtelenített sorik nem az esetem, de mivel egymástól független részekből áll, olykor nézek egy-egy részt, mostanság félévente 2-3-at;
doukyonin wa hiza (macsek + egy enyhe autista / szocfób fiú története);
Durarara - szerintem legalább egy éve nemfoglalkoztam vele, de majd folytatom, hangulatos slice of life, utcai bandázás, jó arcok, plusz emberkereskedő maffia, stb;
grisaia no rakuen (akció, lélektani, drámai, katonaélet, "hárem" katona nőkből);
mistudomoe (agresszív kisiskolások a tanárbács ellen, egyben vígjáték);
Csak kiragadtam párat.
Valamint legnagyobb meglepetésemre megint elkezdtem nézni az Inuyasha-t, amit korábban gagyinak éreztem benyomásra (bár nem könyveltem el), de most második nekifutásra egész jó kis laza animécske, bár szerintem nem fogom végignézni, nem vonzanak a megasorik.
Az újranézésre szántakból pl.:
no.6
k
Most csak egyet nézek, One Piece. Van néhány kedvencem, de ez viszi a pálmát, s nem csupán, mint a legjobb anime, hanem, mint úgy összeségében a legjobb sorozat. (számomra)
A másik aminek már nagyon várom a harmadik évadját, az a Onepunchman.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!