Hány évesen kezdtél animét nézni és ha még nézel most mennyi vagy?
Több animét is láttam 7 éves kortól (pl. Pokemon, Mononoke Hime), de akkor még nem igazán voltam ennek tudatában.
Csak kb. 12 évesen kezdtem több anime sorozatot nézni és az Elfen Lied volt az első.
Most 28 vagyok és még mindig nézek néhányat minden szezonból.
Kb 7-8 lehettem mikor A+-on(/+) majd később animexen elkezdtem nézni az animéket, bár akkor még nem tudatosan h na ez most anime, de fel tudtam ismerni. Tudatosan kb 12 évesen kezdtem és most vagyok 24.
Mar nem tudom mi volt amit először lattam régen de az opciók ezek közzül vmi: F-zero, Slayers, Yu-yu hakusho, naruto, Oban star-racers, Inuyasha. Azóta láttam egy "pár" animét
Kb. 6-7 éves voltam, akkor Sailor Moont, Dragon Ballt, de csak mert ment, azokat annyira nem szerettem.
Aztán 7-8 évesen a Pokémont, azt nagyon, de igazából azért, mert cuki állatok, az nekem onnantól mindegy volt, hogy anime vagy bármi más.
Aztán kb. 12-13 évesen, nálunk akkortájt lett internet itthon. Naruto, a régi FMA, Ouran High School Host Club, Shaman King, ilyesmik.
Most 30 vagyok, lassan 31 (fuuuuuck), mostanában inkább mangákat olvasok, nem sok sorozatot nézek, de mondjuk ez nem csak animére igaz, hanem pl. élőszereplősre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!