Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány évesen kezdtél animét...

Hány évesen kezdtél animét nézni és ha még nézel most mennyi vagy?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok rá.

2023. jan. 2. 00:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudattalanul ovis koromban, tudatosan már 10-11 voltam, amikor rátaláltam az A+-ra. Ma 26 éves vagyok, egy év alatt ha 1-2 új animébe belekezdek, gyakoribb, hogy a régebbiekből nézek vissza. Nekem az animék kicsit kikoptak, a Nanát és a Death Noteot újra szoktam nézni párévente, a narutoj mindig egy teljesen indokolatlan ponton elkezdem nézni a végéig, de ennyi.
2023. jan. 5. 18:13
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem olyan 6 voltam, mikor láttam az Chihiro szellemországbant. Most 22 vagyok és aktívan animézek. 😁
2023. jan. 5. 18:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor rákaptam az animékre, erősen közeledtem a 40-hez, de előtte néhány évvel elkezdtem bele és lett fogalmam, mi az anime (évente átlag 1-2 sori/animemozi).

Kb 38-40 évesen kezdtem tehát intenzívebben nézni, heti szinten, bár egyes hónapokban ki kellett hagyjam, időhiány okán.

Néhány éve animézek, elsősorban felnőtteknek való, különösen absztrakt/filós animéket kedvelek, valamint egyszerű slice of life-k közül. De minden műfajból láttam már, sokfélét kedvelek.

Ami általában untat az a fantasy és a shounen-harcos-szupererős-mechás animék, ritka kivétellel.

40+F

2023. jan. 5. 22:06
 24/24 anonim válasza:

8 évesen kezdtem el a Narutot meg sok mást de annyira animés akartam lenni meg erőltetem hogy nézem meg hogy beleuntam

Utána 10 évesen kezdtem el újra de itt már élvezetből de ritkán

11 evesen magát is elkezdtem olvasni

Most leszek 13 éves

2023. júl. 5. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!