Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy átlagos szintű kapitány...

Egy átlagos szintű kapitány egyszerre hány gilliant tud legyőzni?

Figyelt kérdés
Azért átlagosat kérdezek mert például Aizennek (még kapitányként), Yamamotonak és Shunsuinak nyilván jóval több sikerülne mint mondjuk Toshironak és Ukitakénak.

2023. jan. 16. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapitánynak nem jelent gondot Gillianokat legyőzni.
2023. jan. 17. 19:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon sokat, de egy idő után nyilván elfogy az ereje. Ezért kérdeztem hogy egyszerre mennyit tud.
2023. jan. 18. 09:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát valszeg k@rva sokat 50-100 szerintem nem jelent nekik gondot de persze ez a kapitány korán is múlik meg a tapasztalatán
2023. jan. 18. 17:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Amúgy szerintem is elbírnának kb ennyit.
2023. jan. 18. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, viszont pl Soifon 20 darabbal bírna max, csupán mondjuk shikai formában, bankaiban robbantana 1et és vége lenne, szóval max 40-50.

Viszont egy Aizen(legnagyobb lélekenegiájú kapitány) akinek hatalmas a lélekenrgiája, aki grimmjowt is egyszerűen letérdeltette.

Egy ezerszer gyengébb Gillian meg is halna tőle. Szóval Aizen milliókat megölne csupán a lélekenergiájával, illetve hadouval is.

Vagy Yama a shikai-ával szintén.

Kyoraku már neccesebb nincs olyan tömegpusztító és nagy ereje(az előbbiekhez képest persze) de azért nem jelentene neki sem gondot párezer.

Inkább gin ölne még sokat meg.

2023. jan. 20. 23:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ha Yamamotot abba a kategóriába sorolod a shikaiával mint Aizent, akkor szerinted mennyire lenne képes a bankaiával?
2023. jan. 21. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, de Aizennek még shikait sem kellene használni. Egyik legjobb kidou használó urahara után. Habár Aizen kidoujának ereje jócskán meghaladja Uraharáét(plána Hogyokuval)

Egyebként válaszolva: Yamamotonak inkább a Shikai-a nagyobb terfogatban tud pusztítani, a bankai-a erősebb jóval, de annyira nem nagy hatósugarú. De a shikaija pusztításával sincs baj , látattuk hogy 3-4 sternritter 1masodperc volt neki shikaival.

Yamamotonak kolosszális ereje volt.

Ywach is csak a kis trükkje miatt győzte le meg Aizen is anno.

2023. jan. 22. 09:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor szerinted Yamamoto erősebb Yhwachnál? Én még nem tartok ott az animénél csak a legtöbb helyen azt látom, hogy ő a legerősebb. Máshol viszont azt olvastam hogy prime Yamamoto a legerősebb Bleach karakter.
2023. jan. 22. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Alapvetően Yamamoto a legerősebb, illetve Ichibeire mondják sokan még. Viszont szerintem az badarság, mivel még azelőtt hogy megkapta volna Ywach a lélekkirály erejét, megküzdött Ichibei-vel, és nem bírt vele annyira. Viszont azt a Ywachot simán legyőzte volna Yamamoto(csak ugye azért nem ölte meg mert már elfáradt a bankai-ba a kamu Ywach ellen, plusz a bankai lopás)

Szóval ha nem a kamu hanem a valósi Ywach-al harcolt volna akkor megöli simán, dehát ott volt Ywachnak az embere akinél kifáradt( elnyomta minden erejét) aztán ott a bankai lopás is ami nem egy fair, bár azzal önmagaban nem lopta volna el.

Viszont a végén már amikor megöli a lélekkirály és megkapja az erejét, ott már erősebb Yamamotonal.

De ez nem a saját ereje miatt. Ha Aizen ölte volna meg a lélekkirály akkor ő lenne sokkal erősebb. Habár Aizen is erősebb Yamanal már jóval. A cuccba ami elnyomja az egész erejét 100kulcs zárja, és 2 volt feloldva vagy 3. És így is azt mondta Urahara hogy sokkal erősebb úgy is (lezárva a kb egész erejével) mint amikor Ichigo “legyőzte” őt. Ugye ott is nyert volna Aizen ha nem pecsételik el miután ideiglenesen legyengült (urahara)

Szóval ha akkor Aizent nem állitották volna meg, megölte volna a 0. Osztagot, és a lélekkirályt és folyton erősödik ugyebár. Szóval ő erősebb lenne jóval Ywachnál is ha sikerül a terve. Dehát félvárról vett mindenkit, megölhetett volna mindenkit, urahara, ichigo, isshin, yoruichi, az összes halalistent stb. De ő csak flegmán levágta őket és élve hagyta.

(De így is csak urahara tudta elfogni az esze miatt mert feltalált ellene egy technikát) egyébként meg halhatatlan Aizen. Ezért él még, a 0. Osztagnál evolúciókat lépkedett volna mire legyőzi őket de a végén biztosan ez történt volna.

Szóval összességében önmagától(saját erőből) Yamamotonál nincs erősebb. Nem is lesz. Nem véletlen mondják hogy nem született nála erősebb halálisten.

2023. jan. 23. 07:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Így már minden érthető.
2023. jan. 23. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!