Mit tennél ha találnál egy Death Note-ot?
Használnád-e, ha igen kire?
Én először is biztosan összehaverkodnék a halálistennel, egyébként is mindig Ryuk volt a kedvencem az animéből és mindig az járt a fejembe hogy Light helyében már öribarik lennénk Ryukkal. (Most gondolj bele, egy tök jófej beszélgetőtárs, akivel egész nap tudsz hülyéskedni + mesélhet neked a halálistenek világáról meg minden)
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ehhez közben embereket kell kinyírni a füzettel, meg hogy amúgy ez a lényeg, csak mondom.
21
Csak úgy működik,ha az arcát is ismered. Egy random Tóth Jóskát hiába írnál bele,ha nem ismered melyik az,a kb 20 ezerből.
Ha találnék egy Apple (almás) Death NoteBOOK-ot, akkor regisztrálnék vakcinára az időzített szívroham érdekében, de hátha én is placebo-t kapok, mint a többség (egyelőre). Út a mennyország (bili szerű) kapuiba (billy gates Halálisten).
De nem talált(am).
Haha 24-es móka Matyi!!!!
Billy gates (inkább Billy gec!puttony!!!)
Előző, nem vicceltem. De ők sem, amint látható. MINDEN ELŐRE MEG VAGYON ÍRVA (pl hollywood-ban is). Mi van megírva előre?
PLAN(demy ss Rou ss os).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!