Én először is biztosan összehaverkodnék a halálistennel, egyébként is mindig Ryuk volt a kedvencem az animéből és mindig az járt a fejembe hogy Light helyében már öribarik lennénk Ryukkal. (Most gondolj bele, egy tök jófej beszélgetőtárs, akivel egész nap tudsz hülyéskedni + mesélhet neked a halálistenek világáról meg minden)
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ehhez közben embereket kell kinyírni a füzettel, meg hogy amúgy ez a lényeg, csak mondom.
10-es ha megennéd akkor te magad lennél a halál lista és téged dobnálak le halálistenek hogy írjanak rád.
2022. máj. 4. 23:15
12/28 anonim válasza:
Az összes fideszest nevét beirnám.
2022. máj. 5. 09:59
13/28 anonim válasza:
Megölnék egy két embert akit utálok, összebarátkoznék a halálistennel, ritkán mikor kötelező megölnék balesettel egy két embert, és tiszta jo lenne. En orulnek egy halállistának🙂
2022. máj. 5. 17:55
14/28 anti2200 válasza:
El kell szomoritsalak nem biztos, hogy Ryuk halál listáját találnád meg. Hiszen rengeteg más Halálisten is van legalább még 3 át látunk rajta kívül plusz még akikre utaltak.
Szóval a Ryukkal való bratyizás OFF.
Én eutanázia párti vagyok szóval egyértelmű mire használnám illetve a halálraítélt embereket is sokkal könnyebb és olcsóbb lenne vele elintézni.
2022. máj. 5. 18:55
15/28 anonim válasza:
A halálistennel nem tudnál osszebaratkozni, hisz Ryuk is megmondta hogy o nem egy barát és nem all szamdekaban segíteni Light-ot, vagyis max egy beszélgető társat kapnál, ami önmagában nem rossz, viszont sajnos nem mondhatnád a barátodnak. Egyedül a gondolat hogy ot csak te láthatod és beszélhetsz vele, az nagyon jó lenne.(Olyan különlegesnek érezhetnéd magad mint a máglyarakás)
2022. máj. 5. 20:08
16/28 anonim válasza:
Felgyújtanám vagy még jó lesz papír maséhoz. 🤔
2022. máj. 5. 22:06
17/28 anonim válasza:
Ha misa halálistenéhez hasonlót “kapnék” akkor lehetséges lenne hogy megbarátkozzunk:3
2022. máj. 6. 00:02
18/28 anonim válasza:
Azt diktálja az erkölcs, hogy ne használjam. De szerencse, hogy ilyen halál lista nem létezik, mert nem tudom biztosan, hogy nem használnám, és ha egyszer használtam akkor hiába bánom meg utána, akkor is egy gyilkos leszek.
2022. máj. 6. 10:17
19/28 anonim válasza:
Én 100000%, hogy soha, még véletlenül se használnám. De jó mélyen elraknám a fiókomba és boldog lennék, hogy van nekem egy. Ha egy halálisten is társulna hozzám, akkor csak még boldogabb lennék, hogy van egy dolog amit csak én látok, senki más. Tehát, csak azért tartanám meg ezeket, mert szeretem az animét és jó érzés lenne egy Death-Note birtokában lenni.
2022. máj. 6. 16:39
20/28 anonim válasza:
De ha nem használod akkor asszem meghalsz vagymi, #19 es
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!