Mit tennél ha találnál egy Death Note-ot?
Figyelt kérdés
Használnád-e, ha igen kire?
Én először is biztosan összehaverkodnék a halálistennel, egyébként is mindig Ryuk volt a kedvencem az animéből és mindig az járt a fejembe hogy Light helyében már öribarik lennénk Ryukkal. (Most gondolj bele, egy tök jófej beszélgetőtárs, akivel egész nap tudsz hülyéskedni + mesélhet neked a halálistenek világáról meg minden)
Természetesen tisztában vagyok vele hogy ehhez közben embereket kell kinyírni a füzettel, meg hogy amúgy ez a lényeg, csak mondom.
2022. máj. 4. 13:49
2/28 anonim válasza:
Van Death Note-om (cosplay füzet).
Mi lenne, ha igazi lenne? Elzárva tartanám, nehogy bárki használja.
3/28 anonim válasza:
Amúgy nem írnék bele senkit
(2 voltam)
4/28 anonim válasza:
Öldökölnék, és élvezném, hogy ekkora hatalmat kaptam..
5/28 anonim válasza:
Van egy oneshot manga is, abban van egy spéci radír, amivel, ga kiradírozzák a nevet, az illető feltámad. Amúgy valószínűleg elégetném. Láthattuk Raito esetén, hogy mennyire nem válik be
7/28 anonim válasza:
Isten mentsen tőle. Egy ideig biztos nem használnám,de ha egyszer végül mégis,akkor tuti nem állnék le vele,még ha utálnám is magam közben.
9/28 anonim válasza:
Az új világ istenévé válnék!!!! Muhahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!