Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Elsőnek melyik animét nézzem meg?

Elsőnek melyik animét nézzem meg?

Figyelt kérdés
Eddig egy animét se láttam, de barátaim nagyon mondják, hogy kezdjem el. Egyébként egyik barátom nemrég kezdett el animéket nézni, és mivel elég hasonló az érdeklődési körünk, ezért gondolom, hogy nekem is tetszene az anime. Amúgy valami olyasmire gondolok ami 3-4 évadnál nem hosszabb.

2022. ápr. 10. 00:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
29%
Plastic memories
2022. ápr. 10. 13:21
 12/32 anonim ***** válasza:
72%

Jó, azt a magam részéről azért visszautasítanám, hogy csak benyögtem a kedvencemet, azt' csá. Az elsődleges szempontom az volt, hogy mi az, amire 10-ből úgy 8-9 ember szájából egy rossz szót sem hallottam, csak méltatást, hogy milyen jó, a maradék meg legfeljebb túlértékeltnek tartja, kifejezetten szarnak senki, mindezt úgy, hogy nagyon széles körökben ismert, tehát sokféle ízlésű ember megnézte.

Ami a romantikus animéket illeti, a legtöbb ilyen limonádé, középiskolásoknak szóló, középiskolában játszódó, light-hearted valami, kiszámítható happy enddel. Ha ez nem zavar, vagy esetleg direkt ilyet keresel, akkor lehet ajánlani dögivel, viszont azt a feladatot inkább a többiekre bíznám, mert engem ez sosem érdekelt annyira, hogy sokat nézzek belőle. (Filmből a Kimi no na wa tényleg elég jó ebben a műfajban.)

2022. ápr. 10. 13:50
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

Ajánljátok a Kérdezőnek újgenerációs romantikus animéket. Ne ilyen 90-es, 2000-es grafikájú elavult műveket.

Egy első animésnek fontos, hogy megragadja a képi világ is.

Akik például elkezdték a 90-es, 2000-es években nézni az animéket, azok akkor is a legújabbat nézték, mert akkor azok újak voltak.

2022. ápr. 10. 13:59
 14/32 anonim ***** válasza:
62%

Romantikus animétől eltekintve én a Narutoval kezdtem. Egyáltalán nem lett a kedvencem, de kezdésnek úgy gondolom tökéletes volt ahhoz, hogy megszeressem az animét. Igaz nagyon hosszú és én nem is egyből néztem végig, de számomra tökéletes kezdés volt. Olyat is ismerek aki a Tokyo Revengersel kezdte, de ő kb. csak azt szereti és arra van rákkattanva szóval az nem biztos, hogy jó ötlet. Egy másik barátom a Death Note-al kezdte és neki az volt a tökéletes a kezdéshez, hogy megszeresse.

Szerintem ez mindenkinek sajátos, hogy melyikkel kezdi és melyik alapján szereti meg, ezért én is csak ajánlani tudok.

De ez csak a személyes véleményem.

2022. ápr. 10. 14:20
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha romantikus dolgokat szereted, akkor a Your lie in April-t ajanlanám. Nem kiszámítható és nagyon komoly anime.
2022. ápr. 10. 14:58
 16/32 anonim ***** válasza:
67%

6-os vagyok. Még mindig úgy gondolom, hogy azokkal kéne kezdened amit az első válaszomban mondtam, de itt vannak a romantikus ajánlásaim is :D

Nana, Given, Kids on the Slope, Millennium Actress, The Garden of Words, Bloom Into You.

2022. ápr. 10. 15:11
 17/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok anime címet. Elkezdtem a Death Note-ot és egyszerűen imádom! Igaz, hogy nem romantikus, hanem inkább ilyen nyomozós anime, de ettől függetlenül nagyon tetszik.
2022. ápr. 10. 15:39
 18/32 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jól döntöttél! :) Örülök, hogy tetszik
2022. ápr. 10. 16:03
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha romantikus kell akkor a sokak által kedvelt Lovely Complex-et ajánlom, vagy az eléggé megosztotó, de mégis zseniális Elfen Lied-et, ami nekem speciel keresztbe törte a szívemet.
2022. ápr. 10. 16:14
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező,

Kiváló anime elsőnek a Death Note. A grafika a kora ellenére jó, nem sok részből áll, tehát hamar végig tudsz rajta menni. Ezen kívül magyar nyelven is élvezhető. Sokkal jobb lett a szinkron, mint például a 90-es évek Sailor Moon animéi esetében.

Jó szórakozást hozzá.

Az Elfen Lied nem való első animésnek, sőt, az animések egy részének sem. Tudom, hogy a fiatalok manapság nem veszik komolyan a kórhatárt (mikor vették komolyan? xD), de az Elfen Lied-et 18 vagy 16 éves kor alatt nem kellene nézni.

2022. ápr. 10. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!