Milyen animét ajánlotok elsőnek megnézni?
Figyelt kérdés
Egy barátomat rávettem, hogy megnézzünk együtt egy animét. Még semmit sem látott ebből a műfajból, és minimális fenntartása van, úgyhogy elsőre valamilyen "lightosabb" animét szeretnék megnézni vele, hogy ne kapjon teljes kultúrsokkot.
Akiről szó lenne:
Kora: 25
Nem: férfi
Szereti a fiús témákat, filmeket.:D
Ti milyen animét javasolnátok?
Milyen animével "avattátok be" a barátaitokat hasonló szituációban?
2021. jún. 17. 16:40
1/14 anonim válasza:
Én nem avattam be senkit.
De ha fiúsat keresel, akkor:
Monster (bár ő elég hosszú, 74 epizód, de nagyon jó a történet)
91 Days
Aldnoah.Zero
Argento Soma
Beastars
Black Cat
Joker Game
Spiral: Suiri no Kizuna
Wolf's Rain
Ha szereti a sportot, akkor:
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
Dear Boys
Bakuten!!
2/14 anonim válasza:
Egy kicsit több támpont kéne. Kedvenc filmje? Kedvenc könyve?
6/14 anonim válasza:
Nem tudom beválik-e nála, de én az Attack on titant néztem meg legelőször és én amiatt szerettem meg az animéket pár éve. :)
7/14 anonim válasza:
6: Pazarlás lenne azt megnézni elsőnek. Túl jó ahhoz, hogy az legyen valaki első animéje.
8/14 anonim válasza:
7- es nálambkezdőként, mondhatni első animéim között volt, mégis láttam azóta már jobbakat is.
9/14 anonim válasza:
Igen, nyilván vannak jobb animék nála, de kezdőként a szar animéket kell nézni, mint pl a Nanatsu no Taizai, mert az ilyen színvonalú animéket később nem élveznéd, ellentétben az Attack on Titannal, ami tapasztalt animések számara is élvezhető a sok rejtély miatt.
10/14 anonim válasza:
9-es így is lehet nézni, de én nem ajánlanék vacak animéket egy kezdőnek sem. Sok anime elmegy kategória. Annyira nem rosszak, de nem is jók. Könnyed kikapcsolódásra jó lehet egy Nanatsu no Taizai is. Első évada kifejezetten jó például. Valakinek akár kedvenc is lehet. Én mondjuk épp az Attackbon Titan- nel kezdtem és ettől jött meg a kedvem az animézéshez. Azóta is napi szinten animézek, ahogy időm energiám engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!