Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fantasy de megis romanikus...

Fantasy de megis romanikus animek? Mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
Nos eddig egy animet lattam ami nagyon megtetszett..Inuyasha.. en tokeletesen megertettem Kagome erzelmeit es en is ugy tettem vagy ereztem volna magam mint o .. szeretnek tobb animet latni de mindenkeppen legyen benne valami romantika... koszonom a valaszokat :*

2015. máj. 9. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az InuYasha mondhatni klasszikus, de nála 85%-ban csak jobbat találhatsz (most ne vegyük figyelembe azokat, amiknél még egy óvodás is jobbat talál ki:D)

Akatsuki no Yona (ebben nem fejtődik ki a szerelmi szál, mert csak a manga elejétdolgozza fel)

Noragami (ebben is)

Angel Beats!

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (ő nem igazán fantasy, csak túl élénk a szereplők fantáziája, ezért mindenféle mágusnak meg hasonlónak képzelik magukat:D)

Kamisama Hajimemashita

Kaze no Stigma

Sword Art Online

Zero no Tsukaima

2015. máj. 9. 22:58
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2015. máj. 10. 18:19
 3/3 anonim válasza:

Hotarubi no Mori e

Ookami to Koushinryou

Tasogare Otome x Amnesia

Toaru Hikuushi e no Tsuioku

Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Van köztük film is.

2015. máj. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!