Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét ajánlotok...

Milyen animét ajánlotok elsőnek megnézni?

Figyelt kérdés

Egy barátomat rávettem, hogy megnézzünk együtt egy animét. Még semmit sem látott ebből a műfajból, és minimális fenntartása van, úgyhogy elsőre valamilyen "lightosabb" animét szeretnék megnézni vele, hogy ne kapjon teljes kultúrsokkot.

Akiről szó lenne:

Kora: 25

Nem: férfi

Szereti a fiús témákat, filmeket.:D

Ti milyen animét javasolnátok?

Milyen animével "avattátok be" a barátaitokat hasonló szituációban?

2021. jún. 17. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Jujutsu Kaisen

Psycho-Pass

Beelzebub

Demon slayer (Kimetsu no Yaiba)

2021. jún. 18. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

-Death note

-Haikyuu

-Kuroko no basket

-Jujutsu Kaisen

-Promised Neverland

-91 days

-Monster

-Parasyte

2021. jún. 18. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a kezdő animém az attack on titan volt, teljesen bevonzott.

(Az alacsonyabb színvonalú animéket is megnézem, nem nagyon játszott közre az egészben az hogy először ezt láttam)

Szerintem jó kezdő anime az attack on titan, de csak ha szereti az akciót és a rejtélyeket, és nem bánja az undi jeleneteket meg a vért.

(('de csak ha'-t azért raktam oda, mert már volt olyan ismerősöm aki csak az első részig jutott, de az egész anime nézéstől elvette a kedvét :PP))

2021. jún. 18. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Januárban tértem újra vissza az animézéshez az Attack on Titannel (hozzáteszem előtte csak ötöt néztem, de annak is már legalább hat éve), és én őszintén szólva örülök, hogy azzal kezdtem, bár tény, hogy utána tényleg elég magasak voltak az elvárásaim, de viszont ahogy elkezdtem egyre többet nézni ez elmúlt.

De amik még igazán jók, akár első kezdésképpen az AoT-on kívül (legalábbis az én véleményem szerint):

JoJo's Bizarre Adventure

Monster

Death Note

Death Parade

2021. jún. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!