Hogyan tudom újranézni úgy az animét, mint ahogy elsőnek végignéztem?
Lényegében az a problémám hogy nem tudtam másodjára úgy élvezni ezt a rövidke animét ... mint elsőre
Nagyon semleges érzésem lett utána tőle.
A címe (biztos sok ember látta már) Darling in the franxx.
Ez egy rövidke 24 részes anime ... minden része 24 perces.
újranéztem és nem volt olyan vérpezsdítő mint az elött... tudtok tanácsot adni, hogy hogyan tudom ezzel az animével ugyan azt a hatást elérni mint elsőre? (Ez az anime nagyon megváltoztatott jó irányba és nem szeretnék semleges érzéssel utoljára elvállni tőle)
Ugyanolyan élményt egy újranézés sosem fog adni, mint amikor először látod.
Én pl. imádom a Fullmetal Alchemistet. Számtalanszor láttam már a 2003-mas verziót (az a kedvencem), de egyik újranézés sem adja már át azt az érzést, mint amikor először láttam. Akkor minden új volt, nem ismertem a szereplőket, nem tudtam, mi fog történni, mi lesz a végkifejlet. Most is végigizgulom minden egyes pillanatát, de már nem úgy, mint a legelső alkalommal.
Ha olyan animét akarsz újranézni amiben sok a csattanó akkor az újranézés feleannyira sem lesz jó mint elsőnek.
Ahogy mondták, hónapokat, éveket kell arra várni hogy újra jó legyen.
Pl:nekem a gurren laggan olyan amit bármikor újranézhetek mert csak 1 fő csavar van benne.
Van egy pár, ami nagyon mély, ezért többször is újra lehet nézni és mindig kicsit többet értesz, pl. a Bakemonogatari vagy Flcl ilyen.
Az általad említett pedig szerintem nem lett túl jó anime, ezért elsőre lehet, hogy meglepetésként érdekesnek találtad, de másodjára már láttad, hogy ténylegesen milyen.
Azon gondolkodtam ... hogy mi lenne ha harmadjára is megnézném .
Lehet hogy hülye vagyok, de így sokkal jobban élvezem, mint másodiknak , amikor csak ömlesztettem meg tekergettem a részekben.
Lehet hogy újra elfogom érni azt a hatást?, vagy legalábbis a háromnegyedét :D ? ---Ki tudja?--- Majd írok még, ha változást tapasztalok, az anime nézése közben. (Köszi a rengeteg választ, nem gondoltam volna hogy máris ennyien válaszoltok jó tanácsokkal... de mielőtt kipróbálnám a ti trükkötöket/tapasztalataitokat, azelőtt megpróbálom az egy nap 3 részes megoldást :) Köszi a válaszaitokat, még írhattok bátran ilyen jó tippeket.) ((Mondjuk jobban örülnék annak, ha nem kellene hónapokat és éveket várnom, míg újra nézhetem))
Azt szerettem volna hozzátűzni, hogy lehet azért vált kedvenc animémmé a Darling in the FRANXX, mert tetszik a történet szál meg maga az elképzelés, meg nyilván az is hogy külömbözik jó pár animétől.
Annyit bánok hogy csak 24 részes ... hiszen nem lehet úgy darálni mint a Narutós történeteket ... hogy napi 20-30 rész mehet, és ez így 2 hét/egy hónapig(((vagy akár többig))) is eltart :D
Értem, mire gondolsz, kérdező, javaslom, köss valamilyen zenét hozzá, amit akkoriban töltöttél le, amikor először nézted.(Nekem most is beválik) Nekem ez volt a második animém, nagyon sok érzelem kötődik hozzá, van amikor csak úgy az utcán elkap a feelingje, ilyenkor valamelyik endinget hallgatom meg hozzá (legtöbbször a Torikago). Újra én biztos nem fogom nézni, mert már jártam így, nem volt jó vége, de ha ez a kedvenc animéd, akkor ne aggódj, az emlékek úgyis megmaradnak róla.
Remélem tudtam segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!