Aki még nem látta narutot, elkezdheti nézni elsőnek a Borutot?
Ott nincs vissza emlékezés?
Akkor ott olyan mintha egy másik anime lenne?
Lehet úgy érteni az animét?
Csak azért kérdem mert van aki azzal kezdte, én naruto shippudenél tartok.
Én egyáltalán nem ajánlanám úgy. Ez kb a Naruto folytatása, jó hogyha tisztában vagy a világával. Mert pl nem fogod tudni hogy miért van Narutoban Kurama, mert erről már nem nagyon van szó a Borutoban. Vagy hogy Sasukenak hogy van Rinnenganja, amit szintén a Narutoban magyaráznak el hogy micsoda.
Itt a hangsúly a gyerekeken van de azért a régi szereplők is feltűnnek elég sűrűn.
Sztori szempontjából különálló, mert a Naruto (Shippuuden) Naruto életét meséli el (12 évestől úgy 17 évesig).
A Boruto meg Boruto életét meséli el (12 +).
De kb olyan, mintha az Avatár: Korra legendáját az Aang legendája ismerete nélkül néznéd.
Vagyis hát inkább rosszabb, mert míg a Korra legendájában az eredeti sorozat főszereplői vagy halottak, vagy nagyon öregek, a Borutóban Naruto csak kb 33 éves. S így azért elég sokat szerepel (és a többi régi szereplő is)
+ Ootsutsuki Kaguya ismerete nélkül a Borutoban feltűnő Ootsutsukik se annyira érdekesek.
Szóval szerintem nézd meg a sima Narutot (fillerek nélkül)
Majd itt egy kis Naruto Shippuuden tartalom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__7889..
Ha meg majd ennek is elértél a végére, szólj. :D
Az Ootsutsukiknak van egy időutazó teknőse, ezzel tudnak ugrálni az időben. De ez nem csak nekik működik. Sasuke meg Boruto visszamennek véletlenül abba az időbe mikor a fiatal Sasuke elhagyja a falut.
Boruto találkozik a fiatal Narutoval és a többiekkel. Felvesznek egy inkognitót, de Urashiki követte őket. Harcba keveredted és megölték. Közben Jiraiya felismerte Sasuket. Aztán Sasuke törölte az emlékeket és visszatértek a jelenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!