Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, ti is úgy látjátok,...

Animések, ti is úgy látjátok, hogy egyre kevesebb embert érdekel a BNHA?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 20:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Úgy értve hogy már nincs körülötte hype, értitek
2022. márc. 15. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Neverending sónen. Sosem bírtam, ha húznak egy animét a végtelenségig. Mégha jól kezdődött is. Valahol én is felbehagytam, pedig amúgy tetszett.
2022. márc. 15. 20:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én a mangát is olvasom, és noha tudni lehet már egy ideje, hogy a final arc-ban vagyunk, mégis vontatottnak érzem a dolgot. De nem csak én, nemzetközi fórumokon is ez a fő vélemény.
2022. márc. 15. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól kezdőtött meg minden, de nekem már elég unalmas ez a sok felesleg bele és nem érzem izgalmasnak. A 4.évadban azt a b osztállyal való harcot eléggé elhúzták. A mangát addig olvastam hogy deku elmegy és a többiek visszaakarják hozni, ott is sok volt a felesleges rész. Végül azt is abbahagytam mert már semmi élményt nem tudott nyújtani, előtte is csak azért olvastam meg néztem a 4.évadot mert nem találtam jobb elfoglaltságot, de végül találtam úgyhogy...
2022. márc. 15. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, közbe rájöttem hogy 5.évad nem 4. :)
2022. márc. 15. 20:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment a zöld 😊

Igen, én is régen tökre imádtam, de a 4. Évadig néztem csak. Az 5. Évadból 3-4 részt néztem meg, arra is úgy kellett ráerőszakolnom magam, nem bírtam tovább.

2022. márc. 15. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

én ezt nem hiszem... szerintem csak pont találtál pár embert aki szidja merthát tény hogy töretlen sikere van... 2 játékot kapott amik jól teljesítettek... ja 3 mozi filmet is! max azért van lecsengés mert nincs jelen...

majd ha a slime meg a többi proli kap mozi filmet akkor lehet mondani hogy a hero academia lecsengett...

a mozi azt jelenti hogy van neki valós gazdasági ereje nem pedig csak azért csinálják meg az animét mert valamire el kell költeni és meg kell csinálni a szerződések miatt!

kérdező mondom a mostani mozi film 64 millió DOLLÁRT hozott! és akkor csak olyan országokban vetítették ahol nagyobb közönség van és még 3x ennyien fogják megnézni mert hát a legtöbb országban nem játszák

2022. márc. 15. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

ja az utolsó évad pedig nagyot ütött! és pont hogy fordítva az anime népszerűsége növekszik

[link]

lehet látni a statisztikákat is

2022. márc. 15. 22:37
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
7, a Slime kapott mozifilmet, épp ez evben fog kijönni!
2022. márc. 15. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
9 igen a 7. kötetet dolgozza fel és most majd kiderül hogy megüti 64 millió dollárt...
2022. márc. 16. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!